Autor: Blic

Info
20.10.2021.
08:18
Dijana Hrkalović privedena je zbog sumnje da je naložila Dejanu Milenkoviću Bagziju da uspori dostavljanje izveštaja iz telefona osoba.
  • Mile rent-a mozak

    20.10.2021 14:11
    Ja sam hteo, još pre nekoliko godina, da registrujem u APR-u, "Radnju za trgovinu uticajem" i nisu mi dozvolili, kažu ne postoji šifra. Potom sam došao na ideju da otvorim uslužnu radnju "Perionica Para". Opet mi nisu dali, sad kažu ima šifra, ali ne može taj naziv. Totalno sam u bedaku i neću da se bavim biznisom. Čak mi ni žena nije dozvolila da budem Upravnik kuće, ali to razumem njena je. A ja samo hoću da budem koristan po moju zemlju.
  • ex chapman

    20.10.2021 11:13
    prijateljica
    noci
    postavljena od strane krimosa da koordinira saradnju sa MUPom
    a ovo sad je samo klasican obracun jednih mafijasa sa drugima
    jedino sto omi nije jasno je oko cega su se posvadjali. jel i ovo mozda ima veze sa jovanjicom? zna li neko?
  • U celoj

    20.10.2021 11:10
    Ovoj priči
    Jedino je prvorođeni nevin i naivan... Ko francuska sobarica.
  • Lea

    20.10.2021 10:47
    @Čekajte
    Vi ste u evropi samo kao gastarbajteri na radnu dozvolu, ni tamo vas niko ne voli i svi izbegavaju da imaju bilo kakva posla sa srbima. Imate lokale u kojima je Srbima ulaz zabranjen... Gde god ste se pojavili neka ste sra..a pravili. Da isključim sve pametne i sposobne mlade ljude, naučnike, sportiste, umetnike, doktore koji su ze izdigli iznad većinskog šljama i pobegli glavom bez obzira. Toliko o Srbiji i Evropi tako vam svevisnjeg predsednika psihopate... Za ovakve stvari se u normalnim zemljama izlazi na ulicu, da vam nije bilo Evrope ovi bi klali još godinama.
  • El Chapo

    20.10.2021 10:21
    Meksiko, Kolumbija, ... Srbija, ...
  • Ide

    20.10.2021 10:17
    Gas
    Svi komentarišu kako je ovo laž i nameštaljka i da jedna žena nije mogla da ima toliki uticaj i moć u svojim rukama. Ako se uzme u obzir šta je sve posedovala (stanovi, automobili, luksuz...) i da je veoma sposobna (doktorirala psihologiju, izmeren joj IQ preko 150), ovde je sigurno došlo do saradnje sa nekim stranim službama koje su im sve ovo obezbedile da bi ova grupa izazvala nestabilnost u državi. Poznato je da je njen šef Stefanović imao odlične veze sa CIA/FBI, ona je ovde žrtveno jagnje, a Neša i ostali će da se izvuku.
  • Toza

    20.10.2021 09:50
    ode mast u propast
    Tuzilastvo jos nije nalozilo vestacenje njenih telefona? Pa sta ceka tuzilastvo?
    Dali se to svesno opstruise istraga, izgleda su koreni mnogo dublji nego sto se mislilo?
  • Silver

    20.10.2021 09:50
    Sto bi nju moja mama volela......
  • Čekajte

    20.10.2021 09:35
    ova
    Čekajte ova žena nije mastermind, morala je imati političku podršku, ali ja i dalje čekam da čujemo te prisluškivane razgovore porodice Vučić sa tim istim likovima, hoće li se to nekad desiti, makar Vulin govorio da u tim razgovorima nema mesta za krivična dela, a li opet vrhovni komadant Vučić kako oni kažu je bio u kontaktu sa tim ljudima, hoćemo to da čujemo. Gde se u normalnim zemljama Presdsnik države Republike Srbije kontaktira sa najgorim kriminalcima i ubicama, možda na Haitiju, a mi smo u Evropi.
    Kad ćemo čuti te razgovore koje MUP poseduje, ili će jednostavno nestati.
  • F

    20.10.2021 08:46
    F
    Svake nedelje se servira neka afera iz sns kuhinje! A ulje 220dinara i cene svakodnevno skacu....pametnom dovoljno! Mislim dace nas za mesec dana napasti marsovci! Hvala!
  • Gox

    20.10.2021 08:43
    Gox
    Dali iko normaln moze da poveruje da ova devojka ima toliki uticaj i moc bez podrske drzavnog vrha...ja sigurno ne! Treba joj oduzeti svu nelegalnu imovinu koja je stekla! Koliko sam obavesten ima vise stanova i lokala,gotovog novca,skupih automobila a nakit i garderobu neracunam i to sve od sto hiljada dinara mesecne plate! Ovo je zamazivanje ociju jednom delu gradjana koji u ove price veruju kako se eto drzava obracunava sa kriminalom..itd! Gluposti naj obicnije! U ovoj smrdiji odavno nem zakona i ako ga ima vazi samo za obicne gradjane! Za ovako nesto u ozbiljnim i pravnim drzavama pada celokupna vlada i ceo mup i db se ciste iz kotena! Ovde ce biti mesec dva i nanogica uz precutivanje i kraj price! E ja vise kao i vecina gradjana neuelim da zivim u ovakvoj truloj drzavi i boricu se dase otera ova SNS sekta sa vlasti zauvek! Ako neuspem u tome zbogom Srbijo zauvek sa porodicom! Ovo je previse za svakog vise zaista!
  • Sale

    20.10.2021 08:36
    Lakrdija..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna