Autor: nova.rs

Info
02.11.2021.
15:37 > 22:35
Beogradom su se juče vijorile zastave nekoliko država, između ostalog i Albanije, što je bio povod nepoznatim mladićima, mahom maloletnim, da ih skidaju.
  • PRAVOSLAVLJE NAJJACE

    06.11.2021 13:47
    NEMA KRSTE BEZ TRI PRSTA
    Nije tim zastavama mesto u Beogradu!
  • g pen

    03.11.2021 12:55
    Tradicionalno srBsko odrzavanje dobrosusedskih odnosa.
  • Marco Polo

    03.11.2021 12:11
    Batina ima dva kraja
    Vi koji branite ove patrijote po sluzbenoj duznosti ,nemojte zaboraviti da ovakvi vise nista drugima ne mogu,ni albancima ,ni zapadu ,ni americi!
    Ovi su tu za vas,da cuvaju patrijotsku vlast ,crnim dzipovima i bejsbol palicama !Tu su za vas i zbod vas jer ne smeju dalje od Raske!
  • @Potpuno

    03.11.2021 11:41
    Kažete "Treba svakom pokazati svoje mesto"?

    Evo i vama je pokazano gde je vaše mesto - na samom začelju Evrope po svemu dobrom, na samom vrhu Evrope po svemu lošem.

    Minimalno 10 zemalja Afrike nas je prestiglo po razvoju i demokratičnosti.

    Sa stavovima kao što su vaši, taman vam (i nažalost nama) je baš tu mesto.
  • EvoOvako

    03.11.2021 09:26
    Zaista ne mislim
    da je OK skidanje i gaženje zastava i zaista mislim da nakon svega nije potrebno objašnjavati zašto neko mislim da je u redu.
    Ne podržavam, ali razumem razloge.
    NA žalost smo tu gde jesmo.
  • Potpuno

    03.11.2021 09:06
    U redu
    Ne treba Albanska zastava da se viori u Srbiji. To boli. Ta deca su to videla i skinula zastavu. Ne verujem da je direktiva.
    Meni je žao što deca svih generacija ovog našeg naroda uopšte i ima predstavu o simbolima koji vređaju i što svaka generacija oseti šta je nepravda. To je tužno, ali kada smo na podneblju gde su ratovi i napadi oduvek. To je bio čin odbrane i to poštujem.
    Nisu u redu komentari da smo u glibu prošlosti i da treba da smo otvoreniji. Upravo suprotno. Zbog pružene ruke, uvek posle stravičnog stradanja, i tolerancije, dešavaju nam se nemili događaji. Treba stati sa tim i biti malo drugačiji nego do sada. Treba svakome pokazati svoje mesto.
  • botovanje

    03.11.2021 08:54
    Ovolika količina minusa i botovanja samo dodatno dokazuje ko je organizator ovoga.
    Isti onaj ko je kačio zastave.

    Inače, pre nekoliko godina je tokom Poljoprivrednog sajma u NS skinuta albanska zastava. Ta zastava na tom mestu i u tom momentu nije predstavljala ni OVK ni Veliku Albaniju, nego delegaciju albanskih privrednika koje je NS trebalo da pošteno ugosti radi sklapanja poslova na obostranu korist.

    Ako ćemo se ovako ponašati, jedino što možemo očekivati je reciprocitet i to od svih suseda i šire.
    Dosta više nacionalizma i fašizma.
    Nemačka i Francuska koliko puta u istoriji su ratovale, pa sad kao da toga nije bilo, a mi samo znamo da zlopamtimo i valjamo se u četničkoj brlji non stop.
  • G.71.

    03.11.2021 08:49
    G.71
    Ovako su nas podbadali,90-ih. Lomi izloge,pekarima,svima koje albanske nacionalnosti,urlici po ulicama ma opsti haos i sramota! Sada meje stid i sram zaista,gde i kako mije otisla mladost! Dok isti ti koji su zagovarali,omladinu na takve haose vode ovu drzavu! Sram danas bude! I treba da nestanemo kao narod! Hvala!
  • Saša

    03.11.2021 08:14
    Jednostavno
    U pitanju je reciprocitet. Probajte da okačite srpsku zastavu u Tirani ili Prištini i pratite šta će se dogoditi.
  • !

    03.11.2021 07:46
    !
    Po direktivi! Mlada i labilna osoba je naj pogodnija za ovako nesto!
  • Mane

    03.11.2021 07:43
    Mane
    Sramotno! Jedan deo omladine dase ponasa ovako! Ucite deco skole,upznajte druge narode,religije,obicaje...nemojte biti,ispranog mozga jer to je nasledno i pogubno! Mnogi gradjani Srbije su ovog leta,bili na Kosovu i na moru u Albaniji i niko nije,doziveo bilo kakvu neprijatnost kao ni ja! Bio sam 10 dana na moru u povratku sam bio 3 dana u prizrenu i 1 dan u Pristini. Obisao sam sve sto meje interesovalo,razgovarao sa gradjanima Kosova i video da svi istu muku mucimo kao ljudi! Manite se toga jer to vise nikog neinteresuje a i nevidim,svrhu tog dela i sta vam to znaci....?!
  • Djole

    03.11.2021 07:40
    Nije to podmladak naprednjaka,POKS-a,cankovi,itd...To su se neka deca nekih direktorcica zaigrala....Od goveda nastane govedo.....
  • Bb

    03.11.2021 06:53
    Bb
    Zato sto nemogu da idu na Kosovo! Dogodine u Prizrenu! Ovo je bedno,zaista da nam se sve ponavlja...mi nismo nikada izasli iz 90-ih! Deco,Kosovo je tudja drzava jos odavno! Mozete otici kad god pozelite ali bez incidenata! Letos sam bio u Prizrenu i Albaniji bez ikakvog incidenta cak sta vise,srdacnost od strane Albanaca i razgovor!
  • Simo Drljača

    03.11.2021 01:56
    Znamo mi jako dobro ko je ovo režirao i kome odgovara stalna tenzija.
    Trideset godina nas ovako drže i kuvaju.
  • Nick

    02.11.2021 23:40
    Zato sto ova drzava vec decenijama zatupljuje vecinski narod nacionalizmom. Od medija, politicara pa cak i sportista svima se usadjuje u glavu nekakva srpska superiornost a jedini kojima se mozemo pohvaliti su individualne licnosti koje su se ostvarile u inostranstvu. Vecinom niti smo pristojni, niti imamo strpljenja, niti tolerisemo drugacije od sebe, niti imamo ekolosku svest, prosecan IQ medju najnizim u Evropi, proslosti nikako da se okanemo i sa pola susednih naroda stalno imamo neke razmirice, mastamo da ce Rusija i Kina da zavladaju svetom a mi preko njih regionom a cekajuci da se to desi stanovnistvo sve starije, dece se sve manje radja, sve se vise emigrira... Mogao bih jos da nabrajam ali ne bih da patriJote i botove previse pene iz usta.
  • Banderaš

    02.11.2021 23:03
    Stoka
    I posle se čudimo zašto srbi imaju problema na kosovu! Ja sam bio bezbroj puta na Kosovu, 6 puta u Albaniji i nikada me niko nije popreko pogledao,a kamoli da mi je auto oštećen ili da sam doživeo bilo kakvu ružnu uspomenu.Ali sam kraden u srbiji,te mi je auto u Novom Sadu i Beogradu greban,obijan i udaran,te su mi ružna iskustva iz Srbije od srba,a nikako od nekoga drugog te mislim da ovo ponašanje treba prekinuti i kazniti.
  • Ana

    02.11.2021 22:48
    Satro nacionalizam
    A da nesto korisno urade i privredjuju drustvu ,to zasigurno nece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna