Autor: Nova.rs, Blic

Info
23.12.2021.
11:04
Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio Beograđanina Dejana Stanojevića (37) na četiri i po godine zatvora jer je izazvao nesreću na naplatnoj rampi Doljevac.
  • Joki

    24.12.2021 16:12
    A kako to da je u "pravnoj"drzavi doneta presuda bez krucijalnog dokaza koji jedan predsednik kao ne da na uvid? Ako se na snimku zaista vidi vozac koji vozi a ne taj Babic zasto taj dokaz nije zahtevan od strane suda? Mada posle toliko vremena mogli su sa njim raditi i montirati ga ko kako hoce.Mozda na kraju ispliva u javnost i stvori se magicno sofer i ko zna koliko putnika u autu posto ovi nisu sposobni ni kvalitetno da lazu.
  • @LoL

    24.12.2021 15:34
    Gospođo, ne, ne verujem vam da država Srbija može da u potpunosti ukloni svaki trag tih silnih slika, snimaka i svedočenja koje ste naveli i to sa društvenih mreža koje se nalaze van Srbije i nad kojim Srbija nema nikakvu kontrolu. To ne mogu da urade ni mnogo moćnije države a vi pokušavate mene da uverite da jedna beznačajna Srbija to može, i to ni manje ni više nego sve u roku od sat vremena. Ne znam da li ste pripadnica "hipnotisane gomile" ali znam da lično bezočno lažete i forsirate jednu izmišljenu priču bez ikakvih dokaza i scenario za koji je neophodan preduslov da je baš Srbija najmoćnija zemlja na ovoj planeti sposobna da u potpunosti kontroliše kompletan svetski protok informacija. Interesantno je da ovoliko moćna država nije uspela da to isto uradi ni sa jednom drugom informacijom niti pre niti nakon tog slučaja - taj Babić je izgleda najmoćniji vladar iz senke u istoriji planete Zemlje. Možda ste me pogrešno razumeli, ja verujem vama da ste uvereni u gluposti koje pišete.
  • LoL

    24.12.2021 13:46
    Za @Dm
    Ja ne znam gde vi zivite ali ocigledno ne u Srbiji kada iznosite ovakve neistine. Babiceve povrede su nabrojane od strane nacelnika klinike gde je primljen javno na tv-u to su svi mogli da cuju, znaci nije javna tajna. Sto se tice mreza veoma ste naivni ako mislite da na drustvene mreze drzava ne moze da utice. I tek kako moze, i da, slike, snimci, komentari prisutnih ljudi su se mogli videte nekih max sat vremena od sudara posle je sve nestalo. Sve se sirilo kao lavina licno sam videla i taman kad sam htela da podelim nekim prijateljima nestade. Ako vi niste videli ne znaci da to nije bilo tako. Al kako god ,vi verujte u sta hocete niko vam ne brani ja vise verujem onom sto vidim. Nismo svi slepa hipnotisana gomila.
  • @Dm

    24.12.2021 11:02
    Ja bih na primer rekao da ste lažov i prevarant koji ovde iznosi tvrdnje o stepenu i načinu povreda pacijenta kojeg nije pregledao, niti imao uvid u izveštaj lekara koji ga jeste pregledao. Ipak mi se sviđa kako kažete da je "sve ekspresno skinuto" sa društvenih mreža koje uopšte nisu u vlasništvu bilo koga iz Srbije, nisam uistinu znao da se američke društvene mreže tako lako povinuju zahtevima za uklanjanje slika, snimaka i ponajviše "svedočenja" odnosno nisam znao da ono što ni jednoj Kini ne uspeva Srbija postiže sa takvom lakoćom i sa interneta koji u drugim okolnostima sve pamti u ovom slučaju zauvek uklanja i poslednje tragove nabrojanog. Ne znam da li je priča u javnosti za "malu decu", ali znam da je vaša simpatična priča namenjena samo nekome ko je potpuno lud i sklon da bezuslovno i bespogovorno veruje teorijama zavere. Vidite, ja ne negiram da postoji mogućnost da je Babić vozio svog vozača umesto obrnuto i čak ne negiram ni mogućnost da je sve jedna velika zavera u koju je uključen ogroman broj nepovezanih ljudi, ono što ja tvrdim je da je takva mogućnost veoma mala jer logika nalaže suprotno kao i da ne može da se neko osuđuje bez dokaza čak i ako jeste kriv.
    Poželeo bih zato i vama da budete osuđeni za krivično delo na osnovu "neoborivih" dokaza kakvi su vama ovde dovoljni da nekoga osudite. Mislim da to zaslužujete.
  • BGD 011

    24.12.2021 01:40
    Da se zna...
    "Kako se naredilo, tako se sudilo, nema ovo nikakve veze sa pravdom. Takva je naša država i sam sudski proces je bio pod uticajem predsednika Aleksandra Vučića. Mi nismo glupi ako smo sa sela. Vučić je Stanikinoj deci govorio da ima dva minuta snimka i da su užasni. Ko je on uopšte da čuva te snimke? Kada sam kasnije tražila da ih vidim, nikada mi nisu odgovorili na zahteve“, kaže Mirjana Aleksić za Nova.rs. Ona za N1 dodaje da Vučić „nikad neće da pokaže snimak, jer je bačen, a ne može da se završi suđenje bez ta dva minuta“. Mirjana Aleksic jos kaze da je onaj ko je vozio, a kaze da je to Babic, vozio brzinom od 217 km/h, a ne 90 i nesto, kako je navedeno. Tek da javnost zna da je Vucic manipulator i veliki lazov.
  • Живојин

    23.12.2021 23:35
    Гледа Овај све ??
    Ботови ,ботови , да ли сте свесни шта радите ?? Овде је реч о класичном пушењу ,и то је крај .
  • BGD 011

    23.12.2021 23:28
    "Kako se naredilo, tako se sudilo, nema ovo nikakve veze sa pravdom. Takva je naša država i sam sudski proces je bio pod uticajem predsednika Aleksandra Vučića. Mi nismo glupi ako smo sa sela. Vučić je Stanikinoj deci govorio da ima dva minuta snimka i da su užasni. Ko je on uopšte da čuva te snimke? Kada sam kasnije tražila da ih vidim, nikada mi nisu odgovorili na zahteve“, kaže Mirjana Aleksić za Nova.rs. Ona za N1 dodaje da Vučić „nikad neće da pokaže snimak, jer je bačen, a ne može da se završi suđenje bez ta dva minuta“. Mirjana Aleksic jos kaze da je onaj ko je vozio, a kaze da je to Babic, vozio brzinom od 217 km/h, a ne 90 i nesto, kako je navedeno. Tek da javnost zna da je Vucic manipulator i veliki lazov.
  • Zebra

    23.12.2021 21:59
    I niko nikada neće videti nestala dva minuta? Profesionalni vozač takvu grešku ne bi napravio. Bas me interesuje koliko košta da neko drugi odlezi za tebe 4.5 godine? Da li je samo novac? Ucene? Standardni SNS teror?
  • X

    23.12.2021 19:13
    4,5.godina
    Koliko bi godina dobio da je kriv?
  • Bacvanin

    23.12.2021 16:58
    Taj snimak je toga dana prikazala neka od televizija,necsecam se koja,ali sam ga gledao.sa dasne strane dolazi velikom brzinom vozilo,posle udara koji se nije jasno vide u kakva kola je udario,ista kamera prikazuje coveka koji od leve strane auta dal je izasao sa prednjeg ili zadnjeg sedista nesecam se,bio je u teget ili crnoj jakni,obilazi kola od pozadi normalnim korakom.Kako taj snimak ne prikaze ta TV,mozda je bio RTS,jer pink i hepi negledam.Da je bilo na N1 koji gledam,oni bi to ptikazali.
  • Dm

    23.12.2021 15:42
    for MiRa
    A sta bi ste vi gospodjo rekli kada bi neko izneo strucno misljenje poput onih koji rade na traumatologiji, poput ortopeda i ostalih mojih kolega koji smo se nagledali pacijenata koji su imali saobracajne nesrece a pored nase licne opservacije postoje i studije o vrstama i nacinima povredjivanja u saobracajnim nesrecama radjene za svako sediste, za svaki deo auta itd.Isvi mi vrlo dobro znamo da vrste povreda koje su naivno javno nabrojane za gospodina koji je bio "samo putnik" na straznjem sedistu ne nastaju u toj poziciji vec upravo na mestu vozaca. Cak i oni koji nisu u struci lako mogu doci do strucne literature online i proveriti vrste povreda koje nastaju pri takvom udesu na odredjenim pozicijama u vozili do duse na engleskom. Ova prica plasirana u javnosti je za malu decu . A druga bitna stvar par minuta nakon sudara drustvene mreze su bile preplavljene slikama sudara, i snimcim kao i svedocenjima onih koji su bili na par metara . Sve je ekspresno skinuto , od tekstova do slika.I da, tih dva minuta sto nedostaje je vise nego ocigledno zasto nedostaju , to je jedina kamera koja je uhvatila lice vozaca.Da je vozac postojao snimak bi bio svuda jer Babic ne bi dozvolio da njega blate ako ima dokaza, sasvim logicno.
  • Dete rock'n rola

    23.12.2021 15:29
    Evo ja priznajem da sam ubio
    Kenedija. Ako je Bajden radpoložen možemo se dogovoriti. Cena? Sitnica.
  • Mrš stoko fašistička

    23.12.2021 15:24
    Mafijaška državica
    Vi što se pitate zašto i za koliko je vozač pristao da robija umesto vepra.
    Jel vi shvatate da bi bio mrtav još juče da nije "priznao".
  • Goran Mijatović

    23.12.2021 15:05
    Pitanje
    Koliko bi tek dobio da je stvarno vozio u trenutku sudara?
  • Snimak

    23.12.2021 14:28
    Oćemo sad videti snimak koji je predsednik obećao da će pokazati?
  • @MiRa

    23.12.2021 13:53
    Situacija je mislim logična za zemlju u kojoj je toliko toga naopakog. U normalnim zemljama vozač vozi direktora, a u Srbiji je sasvim moguće da je Babić vozio svog vozača, da je dobio povrede jer nije bio vezan u vozačkom sedištu a njegov vozač koji je sedeo pozadi bio vezan pa prošao bez njih jer svi znamo da je puno veća verovatnoća da vozač ne bude vezan a putnici pozadi budu, da je na mesto vozača, a što se videlo na snimku sa pumpe, seo ulazeći u vozilo na zadnja desna vrata i da su na kraju svi prisutni na licu mesta dobili amneziju.
    Sa druge strane, moguće je i da zbog političkog animoziteta koji osećaju prema ovoj, istina nesimpatičnoj osobi, demokratski i pravdoljubivi pojedinci veoma žele da Babić odgovara za nešto što nije uradio, gde nedostajućih 2 minuta snimka koji niko od njih nije pogledao postaje dovoljan dokaz za sve gore navedeno. Ja se recimo slažem sa takvim idejama naših poštenih komentatora i dajem punu podršku borbi za društvo u kojem će svaki od naših komentatora biti osuđen za krivično delo sa dovoljnim dokazom u vidu snimka koji ne postoji. To je mislim pošteno.
  • Milutin

    23.12.2021 13:44
    Vozio je zna se ko

    Valjda će doći vreme da se sazna istina.
    Sudija, veštaci, ovaj što je na sebe preuzeo odgovornost da je vozio, policajci, zatečeni "svedoci"... sve ih pozvati na odgovornost zbog tendencioznosti i lažnog svedočenja. Lagati može samo krivac i njegova odbrana.
  • Banderaš

    23.12.2021 13:10
    15 min
    Neće ići ni 15 minuta na robiju
  • Mafia

    23.12.2021 13:08
    @MiRa
    Šta god da se zaista desilo, vođa je uradio ovo sa bi imao babićeva **** u šaci ako mu zatreba. Svi u SNS sekti međusobno podmeću i ucenjuju jedni druge taj sistem su kopirali iz struktura organizovanog kriminala jer takvi neljudi jedino u takvoj sredini znaju da plivaju.
  • BGD 011

    23.12.2021 12:51
    Maglovito...
    "Na licu mesta bio je veliki broj ljudi, lekarske službe, vatrogasci, zaposleni na naplatnoj rampi...Bilo bi očekivano da neki od tolikih očevidaca iznese svoje saznanje da su se stvari drugačije dogodile. Osim, ako je u pitanju 'zavera ćutanja', odnosno da je toliki broj ljudi postigao sinhronizovani dogovor da o tom događaju ne govore", kazao je Radivojević.
    Sudija nije osporio da je video snimak sa naplatne rampe manjkav.
    "Ne vidi se dolazak 'škode superb', koji je trebalo da bude registrovan."
    Zasto sudija nije kao svedoka pozvao i ispitao Aleksandra Vucica koji je pregledao ceo snimak zajedno sa " nedostajuca" 2 minuta, a potom su volsebno ta dva minuta nestala. Sta se krije u ta dva nedostajuca minuta? A sto se svedoka koje sudija navodi, oni nisu validni jer su svi prispeli na mesto nesrece posle dogadjaja. I najvaznije je da se rekonstrhkvija nesrece ne moze obaviti jer doljevacka ramoa vise ne postoji. Dakle, sudjenje je farsa.
  • X

    23.12.2021 12:32
    afera
    Gde je bio Babic u trenutku nesrece? Zasto je vozac vozio tom brzinom, a priblizavao se rampi? Kako je moguce da dobije tako sramno malu kaznu za ubistvo zene?
  • Darko

    23.12.2021 12:32
    Slučaj Doljevac
    Vućić: "Snimak je strašan i mislim da nije dobro da narod to gleda"

    Slučaj Belivuk
    Vućić na Pinku prikazuje slike odsečenih glava, udova zverskih ubijenih ljudi od strane Belivukovog klana koji je nastao za vremen njegove vladavine i prića o "ćevapima"

    Vučiću odgovaraćeš kad tad!
  • Dm

    23.12.2021 12:28
    Pitam se koliko kosta necija sloboda na 4.5 godine?Ne mogu ni da zamislim o kakvoj sumi se tu radi da neko pristane na ovako nesto.
  • Pravda

    23.12.2021 12:28
    Ako nova vlast ovaj slučaj ne preispita- neće dugo ostati vlast!
    Ne zaboraviti da je Bunga-bunga javno pretio da zna gde je bila nečija glava.
  • MiRa

    23.12.2021 12:24
    Pitam se
    Svo vreme se insinuira da je Babic vozio, znam da su nestali snimci sa mesta dogadjaja, sto dodatno podgreva sumnju...Ali zasto bi neko ko ima vozaca sam vozio ako je vozac bio s njim u kolima? To bas ne kapiram?
  • boringoldfart

    23.12.2021 12:20
    Ahahahahaha, kakav cirkus!!!
    Nema snimka, odnosno ima ga ali ga sef "ne da", Babiceve povrede, po prvom vestacenju pokazuju da je on vozio, dobi covek 4,5 godinice, zivo me interesuje koliko ce Babic da se otvori...
  • BGD 011

    23.12.2021 12:18
    Hudinijeva vestina...
    "Na licu mesta bio je veliki broj ljudi, lekarske službe, vatrogasci, zaposleni na naplatnoj rampi...Bilo bi očekivano da neki od tolikih očevidaca iznese svoje saznanje da su se stvari drugačije dogodile. Osim, ako je u pitanju 'zavera ćutanja', odnosno da je toliki broj ljudi postigao sinhronizovani dogovor da o tom događaju ne govore", kazao je Radivojević.
    Sudija nije osporio da je video snimak sa naplatne rampe manjkav.
    "Ne vidi se dolazak 'škode superb', koji je trebalo da bude registrovan." Posle svega navedenog od strane sudije sad sam siguran da i sudija zna da sudi pogresnom coveku...ali!
    Zasto sudija nije kao svedoka pozvao i ispitao Aleksandra Vucica koji je pregledao ceo snimak zajedno sa " nedostajuca" 2 minuta, a potom su volsebno ta dva minuta nestala. Sta se krije u ta dva nedostajuca minuta? A sto se svedoka koje sudija navodi, oni nisu validni jer su svi prispeli na mesto nesrece posle dogadjaja. I najvaznije je da se rekonstrhkvija nesrece ne moze obaviti jer doljevacka ramoa vise ne postoji. Dakle, sudjenje je farsa da bi se zastitio pravi vinovnik nesrece, a to je po svim dokazima Babic.
  • TBL

    23.12.2021 12:17
    Sprdnja od presude, sprdnja od dva minuta snimka koji fale, nameštaljka. Pogledajte film "Relatos salvahes", to je omnibus u kojem je jedna od priča upravo o radniku koji je za novac i to ne veliki pristao da robija za gazdinog sina.
  • Steva

    23.12.2021 12:13
    nedostaje dva minuta snimka
    Auuu,rigorozna kazna a od toga če odslužiti maksimalno 2 godine.Nego kako je moguće da je minstar Babić zadobio povredu noge a njegov vozač nema ni ogrebotinu ?
  • Pera Bosanac

    23.12.2021 12:03
    Ovde nije dokazano ko je sedeo za volanom. Babić ili šofer?
  • Mirko

    23.12.2021 11:42
    Babić zvani - 2,5min.
    To ga je obeležilo za čitav život i napravilo pudlicu od njega.
    Sve i da nije kriv, trebalo je da insistira na snimku.
  • Pravnik

    23.12.2021 11:39
    Zbog ovakvih stvari i ovakvog pravosudja srbiji nije mesto u EU.
  • Pablo Gaviria

    23.12.2021 11:33
    2 minuta
    ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna