Autor: 021.rs

Info
30.12.2021.
22:45
Slavica Radovanović iz Centra za zlostavljanu i nestalu decu i pukovnica MUP-a u penziji izjavila je za N1 da se žrtve uglavnom ne odlučuju da odmah prijave nasilje.
  • Obratiti paznju

    31.12.2021 04:42
    I nad nasilje nad porodicama
    Pukovnica MUP-a u penziji je prava osoba, sa pravim iskustvom, koja bi sada mogla da progovori o jednoj, jos strasnijoj tabu temi - o zlocinima, eliminaciji, nasilju, zlostavljanju drzave, kako nad jednim, progonjenim clanom porodice, tako i nad citavim porodicama iz politickih razloga! MUP je uvek saradjivao sa Sluzbom i za nju, sa spoljnim saradnicima, psihopatama, sociopatama, kriminogenim i marginalnim krugovima, ucenjenim i primoranim, obavljao najprljavije i najteze zadatke, posebno kada su u pitanju zlostavljanja koja se zovu "gang stalking"! Kada ova gospodja i verovatno i majka i baka misli da progovori? Zar nije trenutak da udruzene "agentice" i "policajke" progovore o svemu sto znaju, kada je u pitanju taj paralelni svet jezivih mogucnosti unistenja, koji ostaje utemeljen za sve nas, njihovu i nasu decu!
  • Odi begaj

    31.12.2021 00:37
    Drage devojke,
    Prvi put nije poslednji put.
    Prvi put je -
    Ili ste prešle granicu ili nije u vinkli.
  • Laloš

    30.12.2021 23:58
    Ova tragedija je samo pokazatelj koliko su nam institucije urušene i na niskom nivou. Mega Giga fakulteti i partijsko zapošljavanje će nam na kraju doći glave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna