Autor: Tanjug

Info
07.01.2022.
20:01
Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je da policije Hrvatske i Srbije sarađuju u slučaju nestanka 27-godišnjeg Splićanina Mateja Periša.
  • 1

    08.01.2022 13:51
    1
    Istina je da je rekao da saradjuju. Po svemu sudeci ovde ne radi o nesrecnom slucaju,vec je upetljana Hr i Srb mafija.
  • Dragan

    08.01.2022 08:52
    Ah
    Laž režimskih medija.Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske kaže da ceo postupak rade službe MUP Srbije i da će valjda kad se slučaj reši obavestiti MUP Hrvatske (izjava na RTL Croatia).
  • l

    07.01.2022 22:22
    l
    Kad ce vec jednom da se podnese peticija ili da se nesto preduzme po pitanju "novinarskog" neprofesionalizma i primitivizma rezimskih medija? Stvarno je strasno koliko nemaju obzira prema porodici nestalih. Samo kad se setim njihovog protivzakonitog ugrozavanja privatnosti maloletne otete devojcice iz Nisa,iznosenjem u javnost raznih bljuvotina. Sad za ovog momka isto.
    Nadjite momka i pisite sta policija radi konkretno, prestanite sa objavljivanjem danas je koristio ovu drogu,sutradan onu...imao maniju gonjenja i sl. Nikog normalnog to ne zanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna