Autor: Demostat

Info
25.01.2022.
18:41 > 21:14
U diplomatskim kuloarima se spekuliše da će Evropska unija "ohrabrivati Vladu Srbije da ne odustaje od projekta iskopavanja litijuma", objavio je Demostat.
  • Kole

    26.01.2022 08:43
    Lilu
    Posljednja dva komentara: samo vam fali jos mišolovka i jedno 10 medija sa nacionalnom frekvencijom. Ta priča sa privrednim rastom, jel to onada o ceni goriva i skoku inflacije, infrastruktura nije privreda, davanje beneficija strancima a ne domaćim proizvidjačima nije ekonomski rast. Prodaja rudnih bogatstava nije sposobnost već izdaja. Ponavljači
  • Pa

    26.01.2022 08:15
    Pa
    Pa to svi znaju!!! AV ceka da dobije izbore u Aprilu i sve munjevito da zavrsi! Zato se spremaju neredi i protesti!!! Bice ovo vrelaaa godina zbog izbora i jos mnogo cegaaa!!!!
  • Dr patak

    26.01.2022 05:47
    Stvarno ste vi iz čuj koje sile demostata dijabole.sad znate šta će biti ako bude,tumačite snove ili bacate pasulj pa znate.
    Mani te se ludaka žute smrdljive logike.Koje ste vi budaletine.strasno
    Vucko car....smyzacemo vas misevi
  • andrija

    26.01.2022 04:01
    MA dajte ljudi
    Da se razumemo i ekolozi i tzv.eksperti nosite na sebi sinteticku odecu i obucu . 1. razlog. Tu se radi o tome da nece da daju Srbiji tehnologiju posto bi je ocas posla iskopirali Kinezi. 2. razlog Srbija bi imala veci ekonomski i privredni razvoj od Hrvatske i Slovenije zajedno. Za sada su hrvati ispred nas a slovenci ispred hrvata.
  • Kasper

    26.01.2022 00:24
    Rio Tinto je zavrsena prica
  • Zebra

    25.01.2022 23:14
    Neće se lako SNS lopovi odreći kajmaka od RioTinto. Ono su dobili eksploataciju i plaćaju rudnu rentu kao da su autoprevoznici. To je sve od novca koji će videti država. Ostalo ide kao i mnogi SNS projekti do sad.
  • /

    25.01.2022 22:49
    /
    Pa ako je tako onda ćemo izaći masovno. Nema nikakvih problema. Da truju srbiju da bi evropa bila zelena, e to neće moći ove noći.
  • Svetski putnik

    25.01.2022 22:35
    Eto direktne, nedvosmislene potvrde onoga što sam pisao, pa da ponovim:

    Dragi građani Srbije, na ovom primeru lepo možete da vidite:
    - koliko Nemci brinu o najvećem rudniku litijuma u Evropi, koji je toliko važan da oslobađa Evropu zavisnosti od uvoza
    - Angela je došla i podržala ovaj izdajnički režim koji nas prodaje i rasprodaje da bi imala uticaja na proizvodnju litijuma
    - tretiraju taj rudnik kao sedmica na lotou za Srbiju
    - Australijanci prate skok cene litijuma i razmišljaju koliko je proterivanje Đokovića uticalo

    A niko, ali NIKO nije pričao o posledicama korišćenja predviđene postojeće tehnologije na intenzitet i trajanje zagađenja Srbije!

    Kristalno je jasno dragi građani- i jednima i drugima, svima se fućka za nas. Sa ovim izdajničkim beskičmenim režimima- mi smo za njih samo moneta za potkusurivanje.

    U se i u svoje kljuse!

    Koliko sami sebe poštujemo toliko će nas drugi poštovati!

    Idemo složno, 3. April se bliži!

    A onda, nakon promene vlasti, pritisak na novu vlast - MORA da se desi 4. April!!
  • Manijevski Predrag

    25.01.2022 22:30
    Bice krvoprolica sa Loznicanim
    To znaci da ce hladno uci sa cisternama sumporne kiseline i pumpama za ispumpavanje vode Drine i krenuti da truju narod.

    Litijum se dobija samo u reakciji sa sumpornom kiselinom.Planirano je hiljada tone sumporne kiseline svakog dana koje ce cisternama da se dovlace iz Beograda.

    Narod Loznice kad vidi da je preveslan krenuce sa se tuce sa privatnim naoruzanim obezbedjenjem Rio Tinto i kad padne krv tek onda ce povuci.

    Cisto da upozorim gradjane Loznice sta ih ceka.

    Isuvise smo debilna i pokvarena nacija da bi nam bilo ko iz sveta pomogao takvima takvima kakvi smo debilima i kretenima.

    Kad krenu da padaju i sa jedne i sa druge strane valjda ce se narod probuditi.Mada cisto sumnjam.Istorija nam kaze smo djubreta potkupljiva naroda i kao takvima treba i osam Rio Tinta da dodje ne jedan.I tada bi se opet prodavali bagri od politicara za 100 eurica.

    Cast izuzecima koji su odavno otisli od ovog smrada i od naroda i od drzave.Ostalo je to sto je ostalo.

  • Miko

    25.01.2022 22:23
    Ja radim po kanadi. Da se nešto razume,što veći rudnik veće zagadjenje. Ni jedan se neće pridržavati očuvanja sredine. Ako u kanadi rade kako oće,zna se kako će Srbija da prodje. Pa vlast nije u stanju da sanira divlje deponije,ejjjj,22 vek,o čemu oni pričaju.
  • Dejan

    25.01.2022 22:08
    Dil
    Izaslo srblje na ulice i puteve protivu tog rio tinta ! Da li ste vi videli nekog od njihovih predstavnika, direktora, pr menagera, sediste kompanije i ostalo !!! Niste naravno ali jeste preko rts dnevnika i ostalih sns medija ! Isto kao sto su glupe ovce izasle na ulice 1941-42 i vikali, bukvalno preslikana situacija, gomila ovaca sa rogovima koja ne zna sta radi i ne zna sta hoce !!!! Izgubili ste zimske praznike kroz rio tinto i omikron....
  • Podbarac

    25.01.2022 22:01
    Pa to je bilo jasno oduvek
    Samo što ga neče kopati Rio-Tinto (...ta Britansko-Australijska firma sa US kapitalom) jer su oni sad "doviđenja" u EU - pardon - Srbiji .

    Samo gledajte - bez obzira za koga se odluče da pobedi na izborima, biće i rudnika i para i ćara, a nadam se da će nešto dobiti i "sitna raja".

    A neka se ekolozi ne brinu - kopaće ga firme iz EU i to ekološki, taman ako bude trebalo i Srbija da uđe u EU.

    Tolko.
  • Zoranson

    25.01.2022 21:57
    Sekta ko sekta
    Ko nazadnjacima veruje, mnogo je naivan. Naravno da čekaju da prođu izbori, pa da, ako pobede, sve vrate na staro. Pare su uzete i dug mora da se vrati.
  • Salamander

    25.01.2022 21:39
    silovali su nas 1999
    Sada hoće opet!
    Prošli put im je pomogao SPS, sada SNS, uvek kupe neke izdajnike !
    Ne smemo im dozvoliti !


  • Комша

    25.01.2022 21:29
    Свака влада нек схвати, да нема те силе која ће народу наметнути загађење уз неку мизерну рудну ренту! Нек бирају! Народ или издаја народа? Бунт или мир!
  • Neoplanta

    25.01.2022 21:25
    Naravno, a podrazumeva se i da ce veliki zagovornici ekologije, Evropske drzave, navijati da se Srbija razore i otruje, kako bi oni mogli da glume "zelene", praveci elektricne automobile, da ne bi trovali vazduh u svojim gradovima!
    Ljudi, jedini izlaz je da mi, gradjani ove napacene Srbije, isprasimo sve mufljuze koji nam kradu zemlju, vodu, vazduh i zdravlje! Neka kopaju po svojim drzavama, a kao savetnike mogu da uzmu Vucica i Brnabicku, rado cemo im ih poslati i pokloniti! Da i njima sine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna