Autor: Euronews Srbija

Info
02.02.2022.
20:49 > 20:55
Nova istraga pokrenuta je protiv Veljka Belivuka, Marka Miljovića i još trojice osumnjičenih za ubistvo Gorana Mihajlovića 1. aprila 2019. godine.
  • Mile

    03.02.2022 05:58
    Njihovi
    Pa jel stvarno mislite da je drzava pravisuđe i policija neuka nego ne sme da radi svoj posao, uhaspse kurtu uzjase murta i tako u krug
  • Dragan

    03.02.2022 03:36
    Istorija
    Pročitati istoriju.Braon košuljaši paravojska nacista su bili zaduženi za paljenje,ubijanje,farbanje kuća Jevreja.General je bio Rem.Verni prijatelj firera.Kad je fireru zasmetalo popularnost Rema optužio ga je za protiv prirodni blud (orgije).Uhvaćen je i likvidiran po Adolfovom naređenju (moguće da je učestvovao u hapšenjima braon košuljaša).Šta bi sa onim čije ime niko ne sme da pomene,šta bi sa onim koga u gaćama hapsi deset maskiranih tkzv žandara ?
  • Dendi

    02.02.2022 21:48
    Prozirno
    Pred izbore pokušavaju da pokažu kako tužilaštvo i policija predano rade svoj posao. Već i vrapci znaju da nije tako. Istraga se razvlači kao žvaka i novi slučajevi se doziraju na kašičicu. Ko zna da li će Belivuk i kompanija uopšte biti osuđeni i na kakve kazne. Pozorište će raditi do izbora. Posle njih, videće se.
  • Pa-Pa-Paranoja

    02.02.2022 21:18
    Ma da, utihnuo je efekat još jednog atentata na Prvorođenog, krenula je vest da je u Srbiji hrana skuplja nego u EU, opet poskupljuje već najskuplje gorivo u regionu, šta ćemo sad- daj još malo Belivuka!
    'Oćemo u sto marke da za njih neće biti nikakve značajne kazne niti tužbe za njihove mentore i povezana lica iz države?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna