Autor: Beta

Info
13.02.2022.
13:57
Evropska diplomatska služba (EEAS) pripremila je ceo niz sankcija, koje bi trebalo da budu uvedene režimu Milorada Dodika, objavio je američki list Blumberg.
  • 12

    14.02.2022 12:55
    zidnadrini
    Narode iz RS ne dozvolite sebi da vas sa visine gledaju oni koji su istovremeno neinteligentni i zli,a to je kobna kombinacija karakternih osobina i za njih same, a pogotovo za vas iz RS koji se zrtvujete za Srbiju. Otvorite oci, i oni iz srbij koji vas "brane" to rade jer ih zanima samo interes i da vas iskoriste ,ucite iz istorije, nahrane nas nacionalizmom, posalju u rat,onda nas odbace,ne zanimaju ih ni nase zrtve sem kad im te zrtve sluze u svrhu novog huskanja na rat. Sad sprecavaju napredak bih ka eu. Ako narodu iz RS nisu dovoljni brojni primjeri dehumanizacije RS od strane Srbijanaca,onda ocekujte da nas sa njima ceka samo zlo. Nijemci o Srbiji circa 1900 god.:"Srbija je mala, beznačajna, nepripitomljena država, koja je ‘zapalila požar na cijeloj zemaljskoj kugli.“
  • Banderaš

    14.02.2022 07:36
    Make love
    Free Baja Mali Knindza.
  • Razlazsa

    14.02.2022 00:24
    Srbijom
    Republika Srpska pokloni Srbiji elektricnu energiju u vrijednosti od 88 miliona eura godišnje !
    Republika srpska ima mnogo vise prirodnoog i privredog potencijala i plus je bliza Jadranu,zbog toga je Vucic najavio vojni aerodrom u Trebinju jer racuna da ce opet narod iz RS da gine za Srbiju. Srbija je mnogo blizu ulasku u Nato ali istovremeno zeli da minira ulazak BIH u EU iako je Bih geogstrateski i prirodnim potencijalom mnogo pogodnija clanica EU. Srbija zeli da nastavi da ponizava Srbe u RS i da joj budu taoci! Nece moci!
  • x

    13.02.2022 17:41
    Mazohizam
    Ljudi iz RS moraju da se opamete ovaj put i da prestanu da budu mazohisti da se na silu jedine sa Srb,jer im Srbijanci nikada nisu zeljeli dobro.
    Uvodjenje sankcija i embargo na drini u toku rata,visedecenijsko vrijedjanje i progon iz Srbije iako smo 90ih bili zivi zid Srbiji da se ne bi okrnjila,zajedno sa RSK. Mrznju Bosnjaka mogu da razumjem jer su se napatili u ratu isto kao i mi, ali kako razumjeti mrznju onih kojima ste cuvali zivote i zrtvovali svoju djecu za njih,kako razumjeti mrznju onih kojima poklanjate struju i uvozite robu u vrjednosti od nekoliko milijardi eur ,iskljucivo zbog toga sto dolazi is srbije. Opametite se narode iz RS,Srbijanci vas mrze, ne znaju da cijene nista,ne dozvolite da stradate ponovo zbog takvih ljudi,nije vrijedno.Ja sam inace Srbin i moguce je sacuvati identitet i raskrstiti sa srbijancim. Ne vrijedi ginuti za lose ljude.

  • nepomične usne

    13.02.2022 15:41
    Manji problem što je on ko-zna-kako postao multimilioner za vreme svoje vlasti, ali je ogroman problem što su i svi članovi njegove porodice pojedinačno milioneri. Spisak njihovih delatnosti i uticaja obuhvara skoro svaki poslovni segment, od građevine do hotelijerstva, trgovine, banaka, apoteka, transporta itd itd
  • /

    13.02.2022 14:30
    /
    do it
  • 1

    13.02.2022 14:14
    w
    Super, garancija opstanka rep.srpske nije Srbija,kao sto pojedini zele da predstave,vec jedna EU zemlja koja bi bila spremna da zagarntuje konstitutivnost u zamenu za ulazak BIh u Nato i priznanje Kosova od BIH. Naravno, uzajamna podrska sa Bosanskim Hrvatima je takodje vazna za konstitutivnost BIh. Zabluda je da je Srbija bilo sta dobro donijela nasem narodu u RS sem huskanja na rat,oruzja i talackog siromastva. Dug Srbije za prisvojenu bh. električnu energiju, iznosi bruto oko 4,8 milijardi eura (74.000 GWh)a to da iznosi oko 88 miliona eura godišnje. Sve to zahvaljujuci "Bosancima". Nakon toga ulazak u Nato BIH i dodjosi ce se vratiti,jer ce nam svanuti,i necemo vise morati da slusamo uvrede onih za koje smo ginuli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna