Autor: Tanjug

Info
15.02.2022.
15:02
Pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine juče je izašla na teren kod ribnjaka Sutjeska gde je pronađeno više od 40 mrtvih ptica, ubijanih u dužem periodu.
  • Ns

    18.02.2022 12:43
    Kao što neko već reče, kormorani prave haos na ribnjacima. Kod manjih ribnjaka to se rešava upravo onako kako je opisano u članku: izlovom ptica kad niko ne gleda, jer su zaštićene zakonom.
    Pričao mi je čovek koji je sarađivao sa ribnjakom Ečka da su tamo ptice bukvalno desetkovale mlađ. Uz lokalce koji žive od krivolova, sasvim dovoljno da ribnjak bude u konstantnom gubitku.
  • Limun

    17.02.2022 17:27
    hmmmmm
    "Ovo je tipičan primer jer krivolov je prisutan u svim zemljama pa naravno i kod nas. U Italiji je to ozbiljna priča i lov i krivolov su na ozbiljnom nivou ali tamo niko neće reći da im je zemlja najgora na svetu."
    Malo sam pogrešio u interpunkciji i uneo zabunu. Ja sam rođen i ceo život živim na limanu ali sam poslom često u Italiji pa mi je poznata situacija. Ko nije često napolju ne može tako lako da poredi ko nije zlurad i maliciozan će potvrditi da Srbija nije savršena ali je itekako pristojna za život.
    Stranački botovi i ostali polusvet nek moje komentare preskoče jer je pisan normalnim ljudima a ne njima.
  • bane

    17.02.2022 13:25
    Ubijene u duzem vremenskom periodu...A inspekcijo gde si bila u duzem vremenskom periodu?
  • Zare

    16.02.2022 09:35
    Sve upucuje na vlasnika ribnjaka ali ne mozes nekog procesuirati bez jasnog dokaza. Jedino resenje je sacekusu pa novcana i vremenska kazna i to drasticna kao primer drugima.
  • Samo pitam

    16.02.2022 01:16
    @limun
    A što se ti lepo ne vratiš u Srbiju kad ti je toliko dobra? Srbija je dobro iz daleka ali daleko od dobrog. Ladno čovek iz Italije došao nama da prosipa kako je živeti ovde, pa to je najblaže rečeno neumesno. Nije problem što ima neki krivolovac u selu, već što u svakom selu ima bar 50 takvih lobanja i mi živimo među njima i svi znamo te ljude i na šta su spremni. Svaka budala nosi lovačku pušku ovde i svaka budala je član lovačkog društva. I ta društva jako dobro znaju čime se njihovi članovi bave a ne reaguju. Nije ovo ni približno slično tome u Italiji!
  • @limun

    15.02.2022 22:55
    "Prestanite da mrzite, dosta je mi smo ipak kad se uporedimo jedna prilično dobra i pristojna zemlja ma koliko to ne želeli da prihvatite."

    Čoveče, da li je tebi dobro? U kom paralelnom univerzumu ti živiš?!
  • Toma

    15.02.2022 21:26
    @limun
    Stavi kapu kad setas po suncu.
  • Limun

    15.02.2022 20:48
    021 portal
    Bilo bi dobro da se neko pozabavi psihologijom ljudi koji komentarišu vesti na ovom portalu. Prilično je zabrinjavajuće da se non stop spominje smrdija, kvalifikacije da smo najgori, da treba bežati i slično. Ovo je tipičan primer jer krivolov je prisutan u svim zemljama pa naravno i kod nas u Italiji je to ozbiljna priča i lov i krivolov su na ozbiljnom nivou ali tamo niko neće reći da im je zemlja najgora na svetu.
    Praktično sve ono što se dešava po evropi depava se i ovde ali tamo na to drugačije reaguju i mrze delo a ne državu. Niste ni svesni koja je muka i na šta liči noć u Parizu ili Berlinu koliko je to opasno i koliko ima koječega i silovanja i ubistava a pljački i razbojništvima se broja ne zna ali i tamo kao i ovde time se bavi policija a ne običan narod.
    Prestanite da mrzite, dosta je mi smo ipak kad se uporedimo jedna prilično dobra i pristojna zemlja ma koliko to ne želeli da prihvatite.
  • Plavić

    15.02.2022 19:15
    Prašina u očima ...
    Rio Tinto ... Rio Tinto ... Ma Rio Tinto ... Bre!
  • Marko

    15.02.2022 18:14
    Tu se lako nadjem pocinioci, u maloj sredini zna se ko je to uradio. Ako ih neko stiti onda po obicaju nikom nista
  • Zika

    15.02.2022 16:59
    Ludilo
    Kao drustvo smo odavno na dnu u mulju. Ljudski zivot ne vredi nista a kamoli zivot divlje zivotinje, priroda nam nije vazna. Sve ce nam se vratiti zestoko.
  • Kormoran

    15.02.2022 16:11
    Zna
    Pa nema tu sta. Neka pitaju vlasnika ribljnjaka. Kormoran na dan pojede 2kg mladji. Velika steta pa ih ciate...
  • Priroda

    15.02.2022 15:32
    Lovci
    Ubili su više od 40 retkih ptica koje su korisne u lancu ishrane, koje uništavaju glodare i štetočine. Šteta je ogromna. Ali ovo je Smrdija, neće biti uhapšeni ni kažnjeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna