Autor: Beta

Info
28.02.2022.
16:54
Advokat Sead Spahović potvrdio je danas da su on i ostali pravni zastupnici otkazali punomoćje bivšoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović.
  • Aleksandar

    28.02.2022 19:36
    Odgovor
    Đukanović kao u slučaju Koluvija savetuje šta da kaže Hrkalović kako ne bi ugrozila saradnike iz SNS elite a ona dobila u dogovoru sa sudijama blažu kaznu. Nagodba je pala da se neke stvari zataškaju pa je tu Đukanović da kontroliše situaciju.
  • Advokat

    28.02.2022 17:42
    Narodna izreka
    Kadija te tuzi, kadija ti sudi? E pa to je to u modernom smislu, ova grupa hokstaplera je progutala sve institucije i od svega pravi farsu. Nego sta kazete 3. aprila? :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna