Autor: Beta

Info
01.03.2022.
23:16
Operater nemačko-ruskog gasovoda Severni tok 2 postao je žrtva uzvratnih mera koje je preduzeo Berlin posle početka ruske invazije na Ukrajinu i danas je morao pod stečaj.
  • Jovan

    03.03.2022 08:43
    ruske gasne kompanije u Srbiji
    Hoće li sada država preuzeti upravljačka prava i u ruskim firmama kao što su: NIS, Gastrans, Banatski Dvor i Yugorosgas? ili će možda u stečaj? Hmm.....ne verujem jer te delatnosti moraju da funkcionišu u korist našeg naroda u Srbiji? Ali onda koja je alternativa da nam bude dobro? Samo glasno razmišljam, Valada će svakako morati razjuriti naše ljude koji ljude na glavnim pozicijama
    u korist ruske strane......ako hoće da se usklade sa EU a ako neće...........neće nam biti dobro, majčica Rusija ima svojih problema....gde će Baja sa svojom svitom, posle svega?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna