Autor: Tanjug

Info
02.03.2022.
17:19
Cena gasa u Evropi je potukla rekord svih vremena, skočivši za samo nekoliko sati od početka današnjeg trgovanja za više od 500 dolara na više od 2.200 dolara za hiljadu kubika.
  • vojvođanin

    03.03.2022 08:59
    Srbija
    Opet mi kroz istoriju pravimo uvek iste greške............uvek ovako mali kao mi dobiju po "tamburi", jer smo izgleda genetski neprilagođeni! I uvek mi protiv svih! I sada imamo neka "izdvojena mišljenja" koja samo "nerviraju" velike zemlje i organizacije, gde smo kao prezadužena zemlja na ivici opstanka! Dovoljno je samo da nam ukinu grejs periode na kredite i mi više nismo sposobni da vraćamo se navedeno kao država. Da prodamo svo zlato ne bi pokrili više od 10 -20% svih dugova! Dužan i bogu ružan, dug je zao drug! I onda još imamo "izdvojena mišljenja" kao da nešto u svetu od nas zavisi. To je kao da izađete na ulicu i imate "ekipicu krupnih momaka" koji ti kažu da nemožeš da se šetaš i još da pričaš naokolo, kako ti hoćeš, nego moraš da izabereš "ekipu", a ti malo hoćeš pa onda malo nećeš? A ovaj ti onda zavrne jednu roditeljsku i pita te lepo: koga ti za......š, mali? E tako to izgleda žargonski a mnogima nije ni jasno da je vreme Yugoslavije davno prošlo kada smo bili face u svetu i velika moćna zemlja sa nesvrstanima na čelu........to ovi klinci danas ne znaju i ne razumeju
  • Ja

    02.03.2022 20:07
    Obnovljivi izvori
    Resenje za sve, solarni paneli i vetrogeneratori.
  • Lala

    02.03.2022 18:44
    Glasanje
    Posle ovog glasanja u UN je ali smo ježa u leđa sa cenom i mi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna