Autor: Beta

Info
16.03.2022.
16:41
Mreža organizacija za decu Srbije i Prijatelji dece Srbije obratili su se na više adresa nadležnih institucija Srbije povodom nasilja nad maloletnom devojkom M.V. u rijaliti programu Zadruga na Pinku.
  • Vera

    16.03.2022 22:21
    maloletnica
    A šta će maloletnica u Zadruzi? Ima li ona roditelje koji su se s tim saglasili? I šta je mogla da očekuje o tom okruženju? I gde je ta mreža bila pre nego što je došlo do tog "nasilja"? Stavljam pod navodnike jer ne znam o kakvom se nasilju radi, a REM navodi da ga nije našlo? Mogli su (mreža) analizirati dotični program, zauzeti o tome stav, oglasiti se u javnosti, naročito ako učestvuju i maloletnici, pa bi bilo manje izgleda da dođe do nekog nasilja! Mnogo je pitanja! A da nije to neki posao u pitanju, jer je i samo učešće u Zadruzi valjda posao? Nešto se tu zaradi?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna