Autor: Beta

Info
19.03.2022.
19:01
Inicijativa Kreni-promeni i Savez ekoloških udruženja Srbije (SEOS) organizovali su danas u Nišu skup "Srbija nije na prodaju".
  • Јад

    21.03.2022 13:44
    Предизборна патка, кладим се да би радили исто као и овај што је на власти да су они сами тамо. Лицемери и издајице народа.
  • Entomb

    20.03.2022 10:08
    Ovi su potpuno ludi, ali potpuno.
  • Prosvetitelj botova

    20.03.2022 09:56
    @Bacvanin
    Dragi Bacvanine,
    Niko nikada osim zlonamernih tendencioznih pogrešnih interpretatora nije rekao da treba zatvoriti sve fabrike i rudnike.
    Rečeno je da se SAMO trebaju ispoštovati zakoni Republike Srbije- da se uradi studija uticaja pre odobrenja projekta.
    Ako se samo malo raspitate saznaćete, i to iz usta samog našeg predsednika, da LingLongu nije bilo dozvoljeno u Kini da otvore fabriku zbog "nekakvih zakona o zagađenju šta ti ja znam" a sada je otvaraju pored Zrenjanina.
    Ako se još malo raspitate, saznaćete da Nemačka ima veće rezerve litijuma od Srbije ali da NEĆE otvoriti rudnik koji je frau Merkel toliko podržala da se otvori u Srbiji.
    Videli ste šta se juče desilo meštanima Bora u sopstvenoj zemlji- onemogućeno im je slobodno kretanje!
    Molim vas, zarad zdravlja i budućnosti nas i naše dece, edukujte se pre nego što napišete ovako pogrešan komentar koji i vas i druge koji ga pročitaju može dovesti u zabunu sa dugogodišnjim posledicama.
    Treba da čuvamo i poštujemo i sebe i druge i zamolimo te druge da i oni poštuju zakone države u koju dolaze da privređuju.
    S' poštovanjem,
    Prosvetitelj botova
  • Bacvanin

    20.03.2022 07:20
    Po njima treba sve i rudnike i fabrike da zatvorimo pa da idemo u Slovacku da radimo za 600 evra
  • Sabahudin

    20.03.2022 06:08
    Omerović
    Naša država je prodata kada se raspala SFRJ...
  • A3

    19.03.2022 20:31
    Nema mnogo vremena
    Sva ta objašnjenja su tačna i korisna, ali mračnjaci su spremni na sve tako da izbore treba shvatiti kao poslednju šansu da se izbegnu neželjeni događaji.
  • Biolog

    19.03.2022 19:46
    Ovo je VEOMA ozbiljna stvar!
    Poštovani građani,
    Završiće se rat u Ukrajini, proći će izbori ali tada može biti kasno da se nešto promeni, tada sudbina jedine naše zemlje može već biti zacementirana!
    Bili ovi ili oni, levi ili desni, stara vlast ili nova vlast, molba svim dobrim ljudima- treba poslušati Prof. dr Ratka Ristića, Dr Draganu Đorđević, Dr Ljiljanu Tomović, advokata Sretena Đorđevića.
    https://youtu.be/WGLK3r8ZskI?t=9042
    Da čujemo šta kažu SRPSKI eminentni, relevantni stručnjaci. Ili poslušajte Mariju Alimpić, autentičnu stanovnicu doline Jadra.
    https://youtu.be/hv0-8jSERrQ?t=82
    Tada zauzmite svoj stav.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna