Autor: Beta

Info
04.04.2022.
21:41 > 21:45
Urednik nedeljnika "Vreme" Filip Švarm izjavio je da je Srbija na jučerašnjim izborima glasala za nastavak kontinuiteta politike koju vode Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.
  • a šta

    05.04.2022 08:42
    misliš
    švarmu , da ipak narod zna koga hoće , a ne one što te plaćaju da palamudiš !
    živela Srbija !
  • Analitičar

    05.04.2022 08:24
    Bravo Filipe! 100% tačno i jezgrovito.
    Narod to vidi a izbegava da samo glasa protiv.
    To su i Euro parlamentarci otprilike rekli- "Nemožete sedeti u sedištu stranke i kukati nama i žaliti se kako SNS ovo i ono i očekivati da mi promenimo SNS.
    Nama SNS odgovara! Drže Srbe na Kosovu pod kontrolom, sve ide po planu."
    A Kinez, Turčin i Rus dodaju:
    "Stranim investitorima, iako je nesigurno pravno okruženje, dajete subvencije i dozvoljavate da rade vašim radnicima šta hoće. Nehajete za zaštitu životne sredine tako da možemo da vam izvezemo industriju koja je kod nas zabranjena zbog zagađenja. Uzimate naše nepovoljne kredite pod uslovom da angažujete naše izvođače. Baš nas briga ako nabijete duplu cenu i angažujete svoje podizvođače dilere i navijače".
  • @G

    05.04.2022 08:09
    SPS je nasledio infrastrukturu od SKJ koja je 100% pokrivala Srbiju i imali su najrazvijeniju stranku.
    Sve vreme su na vlasti kako na republičkom nivou (osim par godina kada je ubijen prvi demokrataki izabran premijer) tako i na lokalnom nivou a sve vreme imaju funkcionere na oba nivoa.
    Za ovaj narod koji očigledno ima kratku pamet a za svoju budućnost ne haje - to je više nego dovoljno uz stalno prisutnu veoma uspešnu demagogiju.
  • G

    05.04.2022 01:10
    Ajde bre ova opozicija ima malo vise glasova od Dacica a htela bi da srusi Vucica koji bez stranke ima 60%!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna