Autor: Beta

Info
06.04.2022.
11:52
Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Zoran R. Tomić ocenio je danas da svest i zrelost naroda još nisu ni blizu kritične tačke za ozbiljan društveni zaokret.
  • Djuri

    06.04.2022 16:04
    Mi budale on pametan
    Mislim da je upitno poverenje naroda u ,,demokratsko gradjansku,,opoziciju koja je po mom misljenju nedovoljno sposobna da se organizuje grupise i marketinski priblizi gradjanima,u minut do 12 su imali kandidata za predsednika koji nije bio u stanju ni da se obuce dobro ni frizuru da sredi,a kamoli da parira Vucicu,sto se tice medija u pravu ste,sa tim da i za vreme DS nije bilo uopste puno bolja situacija sa slobodom medija.Jedino bilo je TV duela mnogo vise ipak…Za skoro svakog iz opozicije se moglo reci da je Vucicev,toliko su losiji od njega u kampanjama da covek stekne utisak lazne opozicije.
    Nije ni Vucic kriv a ni mi biraci sto je tako.
  • Mićo

    06.04.2022 13:39
    Gde logika prestaje, Srbija po
    Pa naravno, on raz****o gor. Nedeljice, a oni svi glasali za njega
  • M

    06.04.2022 13:05
    @adan
    Adane, jadan se piše sa J.
  • Vule

    06.04.2022 12:42
    Nisam glasao za vlast, ali je ovo sto je napisano je ponizavajuce i uvredljivo prema svakom gradjaninu koji je glasao za istu.

    Bog zna sta se profesoru sledece nece dopasti, pa ce ga proglasiti primitivnim , nezrelim....
  • Lotre

    06.04.2022 12:37
    Juče, danas, sutra
    Svest i savest pisca ovog članka, odnosno ovog (kvazi)analitičara je ispod nivoa zrelosti deteta od sedam godina.
    Zato se samo išćuđava i traži na drugoj strani problemo što njegova infantilna politička opcija nije prošla u državi.
    Čudi se deran što izbore nisu dobili oni koji su opljačkali Srbiju, ostavili 400.000 radnika bez posla, oni koji su zatvarali fabrike i banke, oni koji nisu izgradili ni jednan jedini kilometar auto puta, ni jednu bolnicu, ni jedan klinički centar, koji nisu dovodili strane investitore (sem par problematičnih), koji nisu naoružavali srpsku vojsku, već je razoružavali, oni koji su imali vozove koji idu 30-40 kilometar ana čas, oni koji su imali inflaciju, zbog koje je svaki dan skakao evro, koji su imali bužet države u minusu, odnosno oni koji su plate u javnom sektoru i penzije isplaćivali uzimanjem skupih kratkoročnih kredita, i sl.
    Bojim se da je ovde narod mnogo pametniji od ovog "analitičara".
  • Čitalac

    06.04.2022 12:00
    Ovo mi se sviđa
    Takođe, organizovati masovne i višednevne ulične proteste i blokade protiv nepravdi svih vrsta, a ako bude neophodno - u prvom redu protiv otimanja osvojenih autentično opozicionih izbornih poena u Beogradu", naveo je profesor Tomić.
  • adan

    06.04.2022 11:58
    hahaha
    kakav profesor hahahahahahah nema blage , navijač žutih , prošloooooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna