Autor: KRIK

Info
11.04.2022.
16:45
Ko je prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, s kim je on razgovarao, da li je za to postojala dozvola suda ili ne, i dalje nije poznato.
  • A ko i zasto

    11.04.2022 18:08
    lovi nase blistave umove
    Logicno bi bilo da predsednike treba prisluskivati, elektronski snimati...Kada bi nauka napredovala trebalo bi cak i misli pratiti, bas iz razloga opste bezbednosti! Moze predsednik biti neki prikriveni monstrum, koji razmislja o masovnim likvidacijama, o iznenadnom aktiviranju nuklearnog naoruzanja, ukoliko je predsednik u zemlji koja to ima, o upotrebi sarina, o kaznjavanju ljudi i progonu zbog verbalnog delikta, zbog eksperimenata nad ljudima...Naravno sve je to posebno preporucljivo u diktatorskim rezimima!
    Mi, gradjani smo po zakonu - neprikosnoveni!
  • Kale se kaže Hil

    11.04.2022 17:33
    Izgleda da neko zna.
  • V5

    11.04.2022 17:31
    Jednom rečju: Srbistan
    Obzirom na Vulinove izjave, sve se zna ali se krije. Naravno pod uslovom da se veruje u Vulinove monologe obzirom na slične koje je vođa davao tokom godina a iza kojih nije bilo nikakvih daljih akcija. Jasno je da se vlast koristi ovim jeftinim trikovima da bi skretala pažnju javnosti sa nekih, drugih događanja. Tako se ni danas ne zna ništa detaljnije o bezbrojnim pokušajima atentata na najboljeg studenta, o kompletnim idiotima iz Savamale, o ubici pevačice, o ubicama Olivera Ivanovića,... Dalje neću nabrajati jer je lista predugačka i poražavajuća.
  • Stole

    11.04.2022 16:49
    Tu ce i ostati..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna