Autor: Tanjug, Dojče vele

Info
26.04.2022.
12:14
Gotovo trećina robe koja treba da napusti luku Šangaj, zadržana je zbog strogog lokdauna, a kašnjenja isporuke pogoršavaju krizu u lancima snabdevanja što će dovesti do nestašica i rasta cena robe.
  • beli

    26.04.2022 17:34
    korona
    Jasno da je situacija van kontrole ali cini mi se da se neke
    stvari namerno rade.Roba kasni ali i firme podrzavaju to kasnjenje.Mozda to nije tako ali tako deluje?
  • Nikola

    26.04.2022 13:48
    Pa ovo je već z.......nje! Šta god da gde god u svetu krene malo naopako ili se i najmanja stvar desi, globalno se koristi kao opravdanje za povećanje cena!
    U suštini, cene bi mogle ostati iste kad bi se korporacije odrekle barem grama profita. Ovako oni gledaju da njihov profit ostane u najgorem slučaju isti ili sa blažim povećanjem nego što su isplanirali preko grbače ljudi.
    Kako se ovome staje na kraj? Pa tako što ljudi treba da prestanu da kupuju gluposti, da se potrude da popravljaju stvari sve više, a ne da bacaju da najmanji kvar, a da se od vlada zahteva da strogo zabrani čipovano ograničenje isprsvnosti robe (to je ono kada ti veš mašina rikne mesec dana posle isteka garancije).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna