Autor: BBC

Info
30.04.2022.
14:24
Zamenik ukrajinskog ministra poljoprivrede Taras Visocki optužio je Rusiju da je ukrala nekoliko stotina hiljada tona žita sa teritorija koje su pod okupacijom njenih snaga.
  • Mile

    30.04.2022 14:36
    Opa!
    Nisu li mozda ocekivali, da im Rusi donesu cokolade. Ostace bez svega a na kraju i bez drzave. Neka budu sretni da zivu glavu izvuku. Sve zahvaljujuci onom pajacu Zelenskom koji im je priredio lep provod u ovoj godini. Zao mi je naroda koji nije krivac tome a nemocan je bilo sta da promeni. Na korupciju su sami pristajali a korupcija ih je unistila. Prvo dovodjenjem trecerazrednih ljudi na vrh drzave a zatim nemoc da se bilo sta menja. Dasu prihvatili Nemacki savet, sada bi uzivali a ne ratovali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna