Autor: RTS

Info
08.05.2022.
14:18 > 14:23
Tri osobe su poginule u sudaru motocikla i automobila, koja se dogodila oko 12 časova, u mestu Cerovac, kod Šapca.
  • Rođa

    08.05.2022 20:11
    Ne postoji toliko saobraćajaca i kazni koliko mi kao narod nemamo saobraćajnog obrazovanja i kulture
  • Dendi

    08.05.2022 19:22
    Trendovi
    Srbi svetlosnom brzinom prihvataju pomodarstvo sa Zapada. To je i ljubav prema motorima. Mnogi zamišljaju da Easy rider-i, a u stvari su budalaši.
  • Gradjanin Tosa

    08.05.2022 19:14
    @Ivan
    A gde je tvoj zdrav razum? Ti si, kanda, ili jedan od tih "motorasa" ili samo ne citas clanak pre nego sto komentarises.
  • Zebra

    08.05.2022 18:32
    Ti kreteni sebe ne smeju nazivati bajkerima. Bajkeri su oni koji čekaju u redu na granični prelaz, koji daju zmigavac i stanu pešacima. Oni koji na semaforu čekaju iza auto a ne provlače se izmedju retrovizora! Likovi kao ovaj su maloumni retardi! Odneo je dva nedužna života sa sobom! Sve kretene kao sto je ovaj odmah u zatvor pre nego sto ubiju još nekog. Jadni ljudi su vozili auto od 500€. Da je bio neki veći auto možda bi i preživeli.
  • Ivan

    08.05.2022 18:17
    Motoraš
    Svi odmah osuđujete motoraša kao da ste prisustvovali nesreći...
    Malo zdravog razuma u ovakvim okolnostima nije na odmet.
  • Banderaš

    08.05.2022 18:03
    Vulin
    Za ove 3 tragične smrti su zbog nečinjenja direktno odgovorni ministar unutrašnjih poslova i ministar pravde. Svakoga dana smo svedoci divljanja bahatih vozača auta i motora,preko mosta slobode,kroz paragovo,futoškom ulicom se vozi i po 200kmh i niko da zaustavi ludilo. Darko Lazić je više puta vozio drogiran,pijan,prebrzo napravio je sudare,ogro.nu materijalnu štetu i ništa,slobodan je?!! Zato smatram da je direktno odgovoran Vulin, koji bi trebao da nas zaštiti ,da budemo bezbedni u saobraćaju i na ulici i da je ovo normalna država,odleteo bi sa te funkcije jos danas.
  • Nikola

    08.05.2022 18:01
    Jeza
    Juče sam prošao tuda i večeras ću u povratku. Širok i dobar drum je tu, kao manje više duž cele deonice ŠA - VA. Juče je bio valjda neki skup motociklista u Koceljevi, bilo ih je milion na putu iz pravca Šapca. Puna linija, ograničenje brzine, kolona vozila za njih ne postoje. Što neko reče - vidiš ih u ogledalu daleko i za sekund su ti već u gepeku, onda pokušavaš da predvidiš šta će budala da uradi... Voziš na 5 m iza vozila ispred i opet više gledaš u ogledala loveći deliju da ga slučajno manevrom ne polomiš. Al da ne bude zabune, sveukupna saobraćajna kultura nam je na nuli. Ne poštuje se prvenstvo, kružni tok svi tumače na svoj način, žmigavci se ne koriste, svetlosna signalizacija mnogih vozila je blagi užas (misliš da koči a ono njemu stalno svetle štopovi)... A u saobraćaju je jasno i nedvosmisleno iskazivanje namere SVE. Ne vredi... Ipak, tipično za jednog ekonomskog tigra i zemlju u vrtoglavom usponu. Dobro se ne lupamo i češće...
  • Gavril

    08.05.2022 17:36
    Istog dana kada je u Nemačkoj na dve godine i šest meseci zatvora osuđen najbolji teniser u istoriji Nemačke Boris Beker , u Srbiji je država oslobodila i pustila iz zatvora kafanskog pevača Darka Lazića koji je upravljao vozilom neprilagođenom brzinom u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika i bez posedovanja važeće vozačke dozvole.
  • Rade

    08.05.2022 16:07
    Debila na motorima je sve vise kako dodju topli dani nema vise mira .Uvesti zakon za oduzimanje motora koji prekorace brzinu za 20 procenata kazne za skrivanje tablica na motoru podici na 2000 evra i naravno oduzimanje dozvole trajno .
  • Yugo45

    08.05.2022 15:45
    @Sdragan
    Na žalost nije uvek moguće proceniti namere siledžija na motoru, vidiš ga u retrovizoru pola kilometra iza a delić sekunde kasnije on je već tu jer prekoračuje ograničenje brzine četvorostruko. To o čemu govoriš rade i siledžije u automobilima, redovno se može videti na odvajanju za Futog na putu prema Bačkom Petrovcu, idioti jurcaju i pretiču kolone u raznim prevoznim sredstvima. Velika tragedija i tuga.
  • Dule

    08.05.2022 15:23
    Od kada znam za sebe saobracajna policija sedi negde sakrivena i cilj je uzeti sto vise para ili drzavi ili sebi..Nikada ih nisam video da stoje negde gde treba nego uvek stoje negde gde je neka nelogicnost.I stalno svi opruzuju vozace,putare,mesec,sunce,umor,kosmos ali nikada niko nije rekao a mozda je odgovornost i do saobracajne policije.
  • Sdragan

    08.05.2022 14:34
    ...
    Klasicno izivljavanje "kvazi" nabedjenih motorasa nad obicnim vozacima putnickih automobila...
    Danas su me njih dvoje na slican nacin zaobilazila, i samo mojim dugogodisnjim iskustvom sam predvideo situaciju, i pravovremeno reagovao...Drugim recima, pustio sam budale da prodju!
    Na zalost nesrecna Baka nije uspela da na vreme shvati namere siledzije na motoru.
    Iskreno mi je zao majke i malog deteta! Strasno :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna