Autor: Beta

Info
10.05.2022.
21:02
Visoki predstavnik EU Žozep Borelj u sredu u Briselu organizuje neformalnu večeru za šest lidera Zapadnog Balkana, saopštila je Evropska služba za bezbednost i spoljne poslove (EEAS).
  • Banderaš

    10.05.2022 23:36
    Balkanska stoka
    Švajcarci su davnog 1.avgusta 1291 godine seli na jednu najobičniju livadu i kao ljudi se dogovorili o zajedničkoj budućnosti i taj dogovor,eto i do danas važi.I nisu bili im potrebni avioni,dnevnice,hoteli,Bled,Ohrid,EU da njihova reč bude održiva.
    Za razliku od Švajcaraca,balkanska bezkorisna gomila se decenijama valja od hotela do hotela,prave ogromne troškove i jedino što su napravili to je bio rat,uništenje i propast naroda,društva,beda i siromaštvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna