Autor: Rodoljub Šabić

Info
11.05.2022.
17:56 > 17:51
Nedavno je na jednom skupu održanom u Australiji ponovno aktuelizovana jedna tema za Srbiju i njenu javnost veoma neprijatna...
  • Marija

    12.05.2022 14:32
    Rio Tinto ili bilo koja druga kompanija nece kopati ,ni rudariti po Srbiji,sigurno,samo jos malo im treba da shvate.Prvo da shvate nasi ministri i ostali iz vlade
  • Djuri

    12.05.2022 08:09
    Nemere
    Ta Kompanija ugrozava javno zdravlje,javni red i mir,tako da joj po zakonu srbije treba zabraniti rad.Drugo i vrlo bitno je zabrana nastupa Novaka Djokovica bez obzira sto je po pravilu i zakonu dosao da nastupa,njihova vlada je njega proglasila opasnoscu po javno zdravlje i javni red i mir,Novak nevakcinisani je opasnost a kancerogeni rudnik nije?Sta je sa nasim diplomatskim odnosima sa tom drzavom,i zasto se nepreispitaju?
    Neka se obrate sopstvenoj vladi i onom arogantnom premijeru.Ta korporacija, a ne da omalovazavaju odluke nase vlade i naseg naroda!Rovare oni svugde sve za profit,unistavanje prirode i ljudskih zivota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna