Autor: Beta

Info
12.05.2022.
19:00
Pokret "Ne davimo Beograd" je danas saopštio da je "njegovog kandidata za odbornika Miloša Vučkovića sinoć ponovo napao batinaš koji je to učinio i na izborni dan 3. aprila".
  • orka

    13.05.2022 11:30
    aktivista
    ne zna šta se sme a šta ne sme (vođenje spiska ko je glasao) , tako da aktivista je uzeo pare a nije naučio šta treba da radi !
  • Samo pitam

    13.05.2022 07:46
    Da li je za ovo Ziđin nagradio Vu Lina?
  • Slobodni Liman

    13.05.2022 07:45
    Podrška!
    Svaka čast svim botovima na ovom portalu koji podržavaju i opravdavaju ovaj režim i ovakve postupke.
    Svaka čast svima koji su za dve ili tri črvene, a zna se za šta je to cena, prodali svoje pravo da se bore protiv ovakvih pojava i ovakvog društva.
    Zato smo tu gde smo!
  • Iza

    13.05.2022 04:54
    svega
    ...stoji Vucic. On je oduzeo pravo ministru policije da da nalog policajcima da rade svoj posao koji mi gradjani ove zemlje finansiramo i heanimo i njih i njihove porodice! Otuda su oni saucesnici u toj sprezi vlasti i kriminala u progonu, zlostavljanju i ubijanju najboljih medju nama, u korist njihovog bogacenja i omogucavanja "srecnog i bericetnog zivota" za njihovu decu!
    Ovaj napad, kao i toliki drugi je samo gusenje Ustavom zagarantovanog prava na slobodu govora i misljenja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna