Autor: N1

Info
15.05.2022.
14:44
Ni dve godine pošto je EPS nabavio opremu koja je primerenija potrebama bezbednosnih službi, ni duže od godinu dana kako je Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu, epiloga nema.
  • Inzenjer

    15.05.2022 17:47
    Sve ugovore izdate u epsu/edsu od 2018 do danas proverite tom opremom. Iznenadicete se koliko ljudi je za dve nedelje kupilo fakultet i u roku od 24h su otkucana rešenja na nove koeficijente. Sramota! A niko ne ume da se potpise samostalno…silni stručnjaci! Okrenem glavu kad ih sretnem u firmi.
  • V5

    15.05.2022 17:30
    Sekta poštena u lakat
    Jasno je da će sekta da krije dokaze ko zmija noge. Potrebno je da se pretraže mesta gde se ta oprema nalazila i da specijalizovani revizori pročešljaju knjigovodstvo EPSa. Ako je nešto postojalo, sigurno bi se pronašlo. Međutim, to nikako ne bi odgovaralo nazadnjacima, tako da od toga neće biti ništa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna