Autor: Beta

Info
16.05.2022.
22:21
Maarski premijer Viktor Orban osudio je danas "samoubistvo" Zapada i ponovo ukazao na svoju "crvenu liniju" oko sankcija Rusiji.
  • Bojan

    17.05.2022 18:38
    Nadam se da će jedna od ključnih posledica rata u Ukrajini biti to da će EU da zbaci mrtav teret ovakvih lopovskih država koje se grebu za fondove dok teraju inat onome ko ih izdržava.
  • Nenad

    17.05.2022 08:15
    @deks
    "uveravanja"? naspram stvarnosti? Jeftiniji energenti za svoj narod.
    Iz iskustva se zna da nekima se ne može verovati.
    Prazna propaganda, koja je eto mozak nekome isprala, a možda se i zaradilo na tome.
  • Realista

    17.05.2022 07:39
    mala grupa autokrata
    Putin, Erdogan, Lukašenko, Orban, Vučić... nađite uljeza?
  • Deks

    17.05.2022 00:59
    Veoma uznemirujuće deluju reči Viktora Orbana o "velikoj zameni" naročito nakon zločina od pre nekoliko dana u američkom gradu Bafalu kada je jedva punoletni počinilac ubio desetoro ljudi u supermarketu inspirisan mržnjom na rasnoj osnovi i konspirativnim teorijama "velike zamene". Inače neverovatno je šta Mađarska radi svojim EU saveznicima ponovo onemogućavajući uvođenje novog paketa sankcija Rusiji. Čak i da im se pruže sva uveravanja da neće ostati bez energenata u slučaju prestanka uvoza ruske nafte i gasa, oni ne bi na to pristali jer bi tada nestala korist mađarske vladajuće klike omogućena koruptivnim radnjama u partnerstvu sa ruskim energetskim kompanijama. Kao i Srbija oni su nakon ruske aneksije Krima 2014.g. umesto preporučenog smanjivanja zavisnosti od ruskih energenata uradili sasvim suprotno, tj. povećali su uvoz ruske nafte i gasa, i čak proširili zavisnost u sektoru nuklearne energije. Takođe sasvim sigurno godinama su glavni snabdevači informacijama iz središta EU za režim u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna