Autor: Beta

Info
19.05.2022.
07:15
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel danas stiže u Beograd, gde će posetiti Naučno-tehnološki park i razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
  • Znatiželjan građanin

    19.05.2022 10:12
    @Miko
    Koji?
    Vest glasi da je predsednik Evropskog saveta došao u posetu i da direktno investiraju u naučna istraživanja.
    Jel' EU napravila ruglo od NS i Bgd?
  • Miko

    19.05.2022 09:52
    Jel iko normalan može da pomisli da ovi oće da nam pomognu ? Da oće da ulažu,grade. 15 godina nisam bio u zemlji,slušam na tv-u o nekakvim ulaganjima,investicijama,milionima i milijardama. Jedino šta sam primetio je da je N Sad od grada nekada,sada takva prenatrpana rupetina u kojoj nebi nikad živeo,ruglo. Bg,isto. Kakve investicije,koja ulaganja,koga lažu više kad im niko ne veruje ?
  • Istorija učiteljica?

    19.05.2022 08:50
    Koliko uticajnih evropskih političara dolazi i proba na racionalan nači da mu objasni da se svet menja, da još jednom posle pada berlinskog zida ovaj prostor ima priliku da bira da li će se priključiti ostatku Evrope ili bira cenu rupu.
    Pogledajte gde su '89 bili Slovenija, Mađarska, Rumunija, Bugarska a gde su oni danas i gde idu a gde smo mi!
  • Dragah

    19.05.2022 08:07
    Ah
    Zna li ovaj u koju lopovslu državu dolazi ?Mi nit imamo nauku,nit tehnologiju.Mi smo još i kamenom dibu gde lažni sveci vladaju.Gde bi vidite nauku ?Naula u klerikalnom društvu ne ide.A što u Beogradu zar u Srbiji nema mesta jedino u Beogradu ima.Finansirajte raseljavanje Beograda i ppvratak na sela jer od toga će se živeti jer uskoro ni hleba biti neće.
  • Novih 43 mil evra ?

    19.05.2022 07:45
    Vucic nije normalan
    Novih 43 miliona evra Srbija ulaze sa ovima sa zapada ? Vucic samo baca nase pare na nesigurne investicije !!! Pa zapad preti Srbiji jer se tamo negde u Aziji ratuje ? Ko normalan ulaze pare u posao sa firmama sa zapada koje ti prete za tudje ratove ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna