Autor: FoNet

Info
21.05.2022.
16:27
Australijski premijer Skot Morison priznao je poraz na izborima.
  • Kad porastem

    22.05.2022 12:53
    neću biti Skot
    Što reče tvoj prezimenjak Džim - The End.
  • Djuri

    21.05.2022 17:04
    Letis
    Akcionari rio tinta imali su direktnu stetu od hapsenja Djokovica za koju je Morison licno odgovoran.Zbog hapsenja Djokovica je Vucic morao povuci dozvole zbog revolta clanova njegove stranke kao i vecine naseg naroda.Hapsenje Djokovica je bilo dokazivanje moci pred sopstvenim narodom koji je izmaltretiran najduzim karantinom na svetu.
    Djokovic nijedno pravilo nije prekrsio,Morison ga je uhapsio i deportovao upotrebom zakonskog ovlascenja,slobodnom licnom procenom.Cist inat i dokazivanje.Koliko stete je ucinio masi ljudi,toliko je je doprineo ekologiji u Srbiji.Hvala Gari,vozdra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna