Autor: FoNet

Info
22.05.2022.
20:06
Rok za podnošenje kandidatura za predsednika Albanije istekao je danas u 16 sati i do tada nijedna parlamentarna stranka nije predložila svog kandidata.
  • Narod

    23.05.2022 09:30
    koji ima karaktera i ne prihvata da bude sužanj sopstvene vladajuce klike. Bravo Albanci , dali ste dobar primer svim narodima na Balkanu i pokazali da znate da ste Vi u vašoj zemlji stvarni gazda, a ne sluge svoje vlasti.
  • Kostandinović

    23.05.2022 01:12
    Imali su velike demonstracije
    Samo ste zaboravili reči da je Albanija tačnije narod Albanije masovno je izašao na ulice pre par meseci krajem marta oko 100 hiljada ljudi i masovno sve živo porazbijao u centru Tirane nezadovoljni povećanjem cena,života,političara,zatvaranjem,korupcijom,lopovlukom i slično.

    Zato niko neće tačnije IMA STRAH OD NARODA da bude bilo kakav vrh u politici .Uplašili se naroda.Proteste nijedna tv medijska kuća u Srbiji nije prenela a to je bilo par nedelja pred izbore u Srbiji krajem marta.

    Dobili su političari pokaznu vežbu od naroda šta znači složan narod.Zato niko neće više u političare u Albaniji.U Srbiji med i mleko.Svi happy.



  • 313

    22.05.2022 22:23
    Izgleda
    Albanci su mnogo pametniji, a izgleda i pošteniji od Srba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna