Autor: Nova.rs

Info
26.05.2022.
21:44 > 22:01
Tinejdžer (17), učenik srednje Medicinske škole u Beogradu, napadnut je ispred ove ustanove 24. maja samo zato što je, kako kažu njegovi roditelji, nosio majicu sa obeležjem jednog fudbalskog kluba.
  • Србски Војвода

    27.05.2022 14:20
    ?
    Па шта да се очекује од власти кад је на њеном чело неостварени хулигани.Од полиције,кад су у њој нарко дилери.Од стране школе,кад су на њеном челу партијски послушник.
  • Pišta

    27.05.2022 12:12
    Civilizacija je daleko.....
    U Finskoj, postoji ozbiljna namera a mislim da je negde i sprovedena da učenici u školu dolaze bez firmiranih delova odeće kako se niko ne bi isticao po imovinskom stanju roditelja i da stvore zajedničku sredinu jedinstva, solidarnosti i poštovanja.
    Ovde se to promiče, želi se upravo suprotno od Finske, da postoji latentan sukob i da se atomizira kako kultura, obrazovanje i sve što može da stvori građanina koji misli.
    Taj građanin je najopasniji za bilo koji režim.
    Aristote, Platon i drugi mudri antički filozofi i političari su težili demokratiji ali ona nikada nije sprovedena jer ne odgovara patricijima, šljamu sa dzipovima koji se kupuju na buvljaku Zapada pa nemaju ni žmigavac, pa su jeftiniji. Pardon, auto ima, ali vozač u glavi nema potrebu da koristi a organi reda ne koriste svoju obavezu već listom targetiraju samo prosečna ili kola koja su jeftina jer je pretpostavka da u njima ne sedi neki "bezbedni" vozač.
    Pun mi je kufer i moram kupiti još jedan, ako budem mogao od ove inflacije koja je galopirajuća. Ulice zato ne krpe, da narod kada krene, se satre o rupe na bulevarima.
    Svakom će doći na naplatu.
  • rale

    27.05.2022 07:01
    Ljudi, pravite decu u Srbiji kako bi ih posle u školi vrbovale navijačke bande i narko dileri. A kada ih premlati junačka skupina iza leđa palicama, plaćajte privatne fizioterapeute dok se ne zaleče.
  • Da li se obratio

    27.05.2022 05:38
    Predsednik
    Da li je zastitio dete? Da li je otisao pred skolu? Da li je rekao: "Sta je bilo, misevi?" Da li se isprsio umesto napadnutog - tinejdzera navijaca Crvene Zvezde? A o majici cijeg kluba se zapravo radi?
    Ili je naredio, kao i u onom slucaju napadnute dece na putu (u projektu "Za nasu decu", cak iako su navijaci Partizana i cak iako su njihovi roditelji njegovi politicki protivnici), gotovo zapaljene, da se ne zna o pripadnicima koje navijacke grupe se radi, o clanovima koje buduce zasticene Pretorijanske garde?
  • Zbog

    27.05.2022 05:13
    cinjenice
    ...da je predsednik ove drzave sam priznao da je "odrastao na sipki", da je navijac Crvene Zvezde, da su njegov sin, njegov brat i ministar policije, pored mnogih clanova bratije i kumova, navijaci istog kluba i da postoji tendencija osvajanja i potcinjavanja i svih drugih klubova, apsolutno je imperativ reci o navijacima cijih klubova se radi! Znaci, kako se sa jedne strane vrsi pritisak uclanjenja u SNS stranku, tako se vrsi i pritisak medju decom da navijaju za jedan klub!
    Isticanje ponasanja na drustvenim mrezama danasnjeg ministra policije koji u razgovoru sa predskolskom decom govori o tome ko za koga navija i njegov odgovor maloj devojcici da nije vazno sto navija za Partizan, gde gresi shvatice sama - je primer koji je naveo neko na svojoj posmatranoj Fejsbuk stranici i ko se na taj nacin borio ne samo za klub koji je voleo, nego za slobodu izbora i glasanja za nekog drugog, za slobodno misljenje, za slobodan govor, za slobodu u neslobodnoj Srbiji i to skupo platio! Zivotom! Izgledalo je da je potpuno sam!
  • Vidra

    27.05.2022 02:10
    bez milosti
    Fudbalske huligane na doživotni prisilni rad. To su štetočine, pripadnici organizovanog kriminala i opasnost za radne i poštene građane.
  • w/e

    27.05.2022 01:45
    kodex
    Oduvek je tako, kada neko dolazi u heterogene navijacke sredine i istice obelezja svoje bande, ocito je da trazi problem. Ne mogu skola i policija biti svugde i u svakom trenutku, treba ponekad koristiti i mozak. Daleko od toga da je ovo samo problem u Srbiji.
  • Frustrirani Roditelj

    27.05.2022 00:37
    Čekajte, da li je stvarno neko iznenađen ovom pojavom?
    Da li su jedni ubili gostujućeg navijača i - skoro ništa?
    Da li su njihove vođe postale, od države čuvani, čuveni trgovci belim i delioci pravde na ulicama?
    Da li su drugi ubacili žandarmu na dužnosti baklju u usta i- skoro ništa?
    Da li su njihove vođe dobile građevinsku firnu i velike ugovore sa državom?
    Da li im je predsednik došao u restoran na proslavu titule sa navijačima?

    Ja kao roditelj saosećam sa ovim ocem, što je najgore razumem direktora ali MI SVI ZAJEDNO ćutimo i dozvoljavamo im da rade šta hoće.

    Krivi smo mi.
  • Oliver

    27.05.2022 00:19
    Ovde je problem to što su ti "huligani" izrazito dobro organizovani, a roditelji nisu...
  • Tamo 'vamo

    26.05.2022 23:22
    Mnogo toga proizvodi ovo kod omladine ,da ne kazem omlatine. Zadruga je zvezda vodilja u vaspitanju I ponasanju,tamo nasilje 24/7. I onda se mi pitamo sto deca tako. Samo nasilje I nasilje se prezentuje. Draga deco ,sport sport
  • Pera

    26.05.2022 22:50
    "Pozvan je direktor škole koji mu je savetovao da promeni majicu."

    Direktora skole MOMENTALNO SMENITI !!!
  • Paolo

    26.05.2022 22:43
    Šta će navijačka majica u školi?
    Eno bio derbi danas pa nisi tamo...
  • Olivera

    26.05.2022 22:40
    Kako može neko pomisliti da će ovo divljaštvo nestati ako direktor škole krivi dečaka zbog "pogrešne" majice. Ovde je zavladao arogantni, umišljeni polusvet.
  • Laloš

    26.05.2022 22:38
    Koliko je ovo društvo bolesno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna