Autor: Beta

Info
07.06.2022.
08:42
Dvogodišnji dečak slučajno je ubio svog oca na Floridi pucajući iz napunjenog pištolja koji su njegovi roditelji ostavili bez nadzora, saopštile su u ponedeljak uveče lokalne vlasti u SAD.
  • Libre Office

    09.06.2022 15:35
    Posedovanje oružja je po meni ok, ali samo za stvarno zdrave i razumne ljude. Ovde nešto nije u redu ako je čovek držao napunjen pištolj na dohvat ruke detetu. I to ne samo napunjen nego i zapet jer nema šanse da je dete od 2 godine moglo samo da ga napne. Ovo je svakako tragedija ali taj lik je definitivno bio u najmanju ruku neoprezan a vrlo verovatno je budaletina. Mislim, droge, zanemarivanje dece i napunjeni pištolji...
  • NN

    08.06.2022 11:49
    oružje
    Pa, kada u SAD svako poseduje oružje, i to po nekoliko primeraka, onda se ne treba ni čuditi! A, nije lepo što primećujem, ali nekako ispada da je intelektualni i obrazovni nivo stanovništva na prilično skromnom stepenu! Vrlo često čitamo o nekom događaju koji je teško razumeti!
  • Realista

    07.06.2022 12:37
    surova istina
    ...definitivno razum nije potreban da bi se napravilo dete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna