Autor: Beta

Info
08.06.2022.
13:51
Rusija ne sme "samo da pokušava od Srbije da napravi svoju ispostavu u Evropi, već treba i da joj pomogne da postane nezavisni centar snage u regionu."
  • Hinkel

    09.06.2022 15:45
    Ovde se zaje***li kako će Rusi da pokore Evropu a onda nama daju da malo kinjimo komšije koji nas nerviraju, kad ono zapravo baš to i hoće i sad nas navlače kao naivčine.
  • BoeserWolf

    08.06.2022 19:57
    Ne mogu ni sebi da pomognu, a nude se nama.

    Zemlja sa toliko bogatsva, lepote i kulture (dobrim delom unistene za vek komunisticke vlasti), a opet gde god se podje, jad, beda i sumorna lica ljudi, jos tuznije nego kod nas...
  • pobogu

    08.06.2022 16:52
    "RIA Novosti: Rusija treba da pomogne Srbiji da postane nezavisni regionalni centar"


    Da smo za nesto sposobni, vec bi to i samostalno ostvarili i postali.

    Glupost je ocekivati da narod, kojem je najnormalnije bacati smece po ulici, ista pozitivno i konstruktivno postane.
  • Malo

    08.06.2022 16:19
    o istoriji i činjenicama. 1389 bitka na Kosovu protiv Turaka gde nažalost Srbi gube svoje plemstvo i postaju vazali, ali ipak su i dalje država. 1726 osniva se Rusija tj. ruska carevina, 3 veka nakon Kosovske bitke. 1917 Rusi ubijaju cara i postaje prva komunistička tvorevina u kojoj nakon Lenjina Staljin uvodi strahovladu. 74g. kasnije 1991g.Gorbačov neuspešno pokrenuo perestrojku iz koje je Rusija kao kamikaza uletela u surovi liberarni kapitalizam pod rukovodstvom KGB pitomca Putina. I vi Srbi se zanosite da Rusi treba da udare temelje vašoj sopstvenoj zemlji?! Pa taj narod je kolektivno preskočio ceo jedan razvojni ciklus kao društvo.
  • Predragg

    08.06.2022 15:47
    Dakle,mrmoti radikalski,jos niste shvatili da su kola krenula nizbrdo ?
  • Stara narodna

    08.06.2022 15:03
    Jadan je onaj koga Rus brani a Kinez ga hrani!
  • Лиманац

    08.06.2022 14:58
    Подршка иницијативи за оснаживање Србије и њене суверене политике!
  • pajo patak

    08.06.2022 14:37
    najbolje:
    nemojte nam pomagati, pa će biti nešto od nas, čak i od Лиманца.
  • Radije

    08.06.2022 14:24
    se selim u Albaniju, tamo barem iz četvrtog pokušaja jedva nadju predsednika, dok srbendija se zabavlja zadrugom i parovima ne primecujuci da im je zemlja-država na licitaciji i akcijskoj ponudi kome se prohte da pere prljav novac.
  • Srbiji treba

    08.06.2022 14:23
    cvrst temelj
    Rat u Ukrajini je pokazao da Zapad vrsi ultimatume i ucenjuje Srbiju za taj rat u kojem ne ucestvuje. Znaci nije dovoljno reci da si "neutralan" , Srbija mora da postavi "cvrst temelj drzave" i da se izbori za neutralnost. To se postize samo vojnom sigurnoscu, u kojoj lesinari sa zapada Srbiju ne vide kao moguci plen. Zapadu treba takvu pomisao izbiti iz glave. A to cemo postici time sto od Rusije treba da trazimo garancije ili neki sporazum u kojem ce oni da kazu da su Srbija i R.Srpska od sad zasticeni "nuklearnim kisobranom" kao Pravoslavni Sloveni. Bice zapadni lesinari ljuti jedno vreme, ali smirice se i poceti na ravnopravnoj osnovi da saradjuju sa Srbijom. Znacemo na cemu smo i mi i oni. Bitno je sad postaviti "cvrst temelj" i onda ces znati da 1 dinar ulozen u investiciju sa nekim sa Zapada, ostaje siguran 1 dinar, nema vise njihovih ucena
  • Ma hajde

    08.06.2022 14:18
    zakopčavamo se na ledja. Šta bi sa vašim "zaklinjanjima" da se ne mešate u unutrašnju i spoljnu politiku suverenih zemalja? Šta bi sa galamom i upiranjem prsta da to rade saaaaaamo odvratni SAD i EU ? E PA LAŽETE BRACO i to po ko zna koji put samo u poslednjih 100god. Posrčite sami svoju poparu koju ste zakuvali bez nas. Najgori su oni koji su stekli za par decenija nenormalno bogatstvo na nezakonit način, pljačkajuci svoju sopstvenu zemlju i narod a to su vaši oligarsi koji vas gladni svetske moci vode u krvoločni rat. Romantizovana bajka o bratskoj ljubavi koju cete zloupotrebiti za svoj cef , trenutno gledamo epiloge te vaše ljubavi u Ukrajini. Mrzite pre podne sami sebe a popodne ceo svet u Medvedev stilu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna