Autor: Nova.rs

Info
15.06.2022.
21:00 > 20:38
"Njujork tajms" donosi svoju priču o viđenju situacije u BiH, osvrćući se na veze Dodika sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem, kao i sa proslavljenim teniserom Novakom Đokovićem.
  • Preambula

    17.06.2022 21:23
    Nista lakse. Samo moramo postati normalni. Koliko toliko.
  • Predrag Milosevic

    16.06.2022 13:32
    Zadnje vreme
    je doslo kad se jedan NY Times bavi nama... Nije da mnogo toga nije istina ali ONI (USA) su nas gurnuli na tu stranu... Kad neko ima sud, notara i izvrsitelja u sprezi da ti otme imovinu (drzavu) ma priklonices se i Nevolji da te zastiti, zar ne?
    Mi smo tako slabi i sicusni da bi mogli ikoga stvarno ugrozavati ali Bahatlije USA imaju svoje ciljeve... Nemci su im nametnuli kao kukavicje jaje sve svoje saveznike a nas stare, vekovne, saveznike bombardovase na Pravde Boga... Pa se cude sto bezimo Rusiji... nije Rusija Putin a posle Lenjina dosao je Staljin... bolje nek se plase ko ce doci posle Putina
    Ali svaka Imperija ima rok trajanja, tika-taka, tika-taka...
  • Munja

    16.06.2022 12:51
    Znate koji je najveći problem Balkana kad si debil ti ni ne znas da si debil! Isto vazi i za Ruse koji su zatucani propagandom i misle da je zemlja ravna ploča a putin Car ili bog i mastaju o SSSR u.
  • agatoni,aga,akademik

    16.06.2022 06:48
    narod
    Srbije bira svog predsednika i svoju Vladu ! propaganda (zapadna) , najveći lažovi i fašisti ceo svet lažu pa zalude , eto kod nas oko 20% !
    živela Srbija !
  • Trebalo

    16.06.2022 00:22
    Bi
    ...da dogadjaji koji slede imaju dodatno ubrzanje. Konacno!
  • nona bg

    15.06.2022 23:12
    Piramide, Djokovic, korupcija, rakija, turbo folk ,"Srbi su jedini problem".. uobičajena pričica. Jel samo meni ovaj tekst NYT totalno nepovezan nije mi jasno zašto opet uvlace Djokovica u politiku,pisete sta je pevao na privatnim slavljima, sa kim se slikao? Kao sportista uljudno je da se slika sa svima koji ga zamole. Dua Lipa se slikala sa Hasimom Tacijem koga je Evropski savet oznacio kao glavnog kriminalca za trgovinu oruzjem itd,ratnim zlocincem u Hagu pa o tome niko ne pise?
  • Zoran

    15.06.2022 22:21
    Gluposti
    Naravno da nema komentara jer ovakvu količinu gluposti je teško komentarisati lepim rečima.
  • lav end anderstading

    15.06.2022 22:07
    Bosna je tampon drzava kao sto je Ukrajina i oni zele da ih prikljuce u NATO da bi minimizovali opasnosti od ruskog uticaja. Iako sam za clanstvo u EU,mislim da je tekst previse tendenciozan, i iako se potpisuje američki autor, detaljnu analizu i opis i ko je se sa kim slikao,kakvu rakiju pio... moze da napise samo neko sa ovih prostora. Znaci, daj Boze da velike sile ovde opet nisu dogovorile rat kao sto je bilo 90ih.
  • Dr

    15.06.2022 21:54
    Futog
    Stisli sa svih strana, gotov je 99%
  • Лиманац

    15.06.2022 21:53
    Србофобија и русофобија
    Пропагандно гласило „Њујорк тајмс” отворено вређа српски народ, уз неизоставно испољавање мржње према свему српском и руском.
  • Banat

    15.06.2022 21:46
    Kad već pominju piramide, one se nalaze u Visokom, gradu u kojem je pre nekoliko dana ubijena srpska povratnica od strane komšije Bošnjaka muslimana. Inače, o položaju Srba i Bošnjaka u BIH govori i činjenica da Srba u Federaciji BIH ima svega 2,5% , dok Bosnjaka u RS ima 13,99 posto, a Bosnjaci su skoro troduplo brojniji u odnosu na Srbe.
    Pitam se zašto se poštovana autorka Lejla ne osvrne detaljnije na to sta sprecava dijalog dve strane unutar BIH. Jeste li procitali nekad neki komentar na racun Srba na nekom od profila .ba, mislim da bi vam sve bilo jasno. Bosnjaci su vec 30 godina izlozeni ekstremnim nacionalističkim narativima od strane svojih politicara. Budući da se od nas očekuje da čistimo svoje dvorište, mislim da bi autorka mogla da se okrene i malo pogleda u svoje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna