Info
22.06.2022.
09:00 > 08:46
Nisu te fejsbuk grupe, tvitovi i ceo internet često ništa drugo do tetka Ruža došla kod mama Slavice na kafu.
  • Korto Malteze

    22.06.2022 18:07
    Pozdrav s mora i to onog sto momku iz komentara iz Dunavskog parka smeta. Godinama letujemo u Hrvatskoj i za sada bez ikakvih problema, cak sta vise, ljudi se zaista obraduju kad cuju da smo iz Ns-a. I da, poneli smo nesto hrane od kuce. :)
  • Nemanja

    22.06.2022 17:04
    Paradajz Lost
    Poruka texta nije loša, naprotiv, ali hajde da iznesem i svoju priču:
    Od rođenja, bukvalno, pa do ’93. sam svako leto bio na moru. Ali ne po hotelima, pansionima i "smeštajima", nego u kampu, šator max 100 metara od mora. Ceo dan u kupaćem, kakvo tuširanje, presvlačenje, kakvi bakrači...otvoriš oči, popiješ kafu i baciš se u more, izađeš negde oko 8 uveče... Ove tripove tipa "ležaljka, suncobran, (cena) piva na plaži" bukvalno nisam imao pojma šta su, tako da me ni sada ne dotiču - ko je imao dušek imao, ko nije, na peškir. Uveče se poliješ iz vodom iz balona što je stajao na suncu, kakvi crni tuševi, i gde ih je bilo nikad nisam odlazio na iste. Klopa - šta može da se nahvata u prvoj prodavnici, plinski gorionik i to je to.
    E, to je bio odmor na moru!
    Na veliku žalost, kamp i sve vezano za kampovanje je sad mnogo skuplje nego paradajz tura u Grčkoj :(
  • Mary

    22.06.2022 15:57
    Odavno ne procitah bolji tekst. Vec dugo se drzim one narodne " zivi i pusti druge da zive"!
  • Lito ide mala

    22.06.2022 14:30
    i lito brzo prođe
    Nedavno sam bio u NS u i svatko s kime bih razgovarao bi pocinjao razgovor sa ' oh more ' kako sam ja s mora, ali dobro mada je meni to malo blesavo iako razumim tu opcinjenost morem koje donosi vizualizaciu slobode, mistike i perspektive. I ja bih da sam s kontinenta na moru sam kuvao i spremao, uz ponekad neku picu sa drva jer samo tu volim :) Nema smisla jesti po raznim restoranima za mnogo novca i cesto jako losu uslugu. Jedna prica: sjedim u Dunavskom parku prije 20' tak dana i momak u kasnim 20' im razgovara s nekom zenskom osobom i prijeti joj kako nikad vise s njom nece razgovarat ako ode u tu ustasku drzavu i da li ona zna koliko on njih ( hrvate ) mrzi. Na svoje oci i usi sam to cuo, ali dobro, nac ce ona nekog kod nas, a on nije ni zasluzio bolje :) Lp za NS :)
  • Bela

    22.06.2022 13:43
    Sloboda izbora
    Odlican tekst.
    Ziveo paradajz !
  • Aleksandra

    22.06.2022 11:51
    Kao klinka sam išla na more 7x na isto mesto, dole u CG, jer su od tadašnjeg momka roditelji imali dole kuću. Uvek smo išli na 20 dana, i radila bih promocije mesecima da sakupim sebi za džeparac. Sada, sa mužem, decom i dva psa, skrpimo se nekako pa odemo u Grčku. I svaki put kao slepci nosimo tonu zamrznutog mesa u ručnim frižiderima, i tamo kuvam, kupujemo samo voće, povrće i mlečno. Možda je ovo nekome smešno, možda će neko reći kako ni ne treba da idemo ako ne možemo tamo da platimo 12 eura za 1kg svinjskog mesa, ali bar znam da svaki put odemo pošteno, bez podizanja kredita, zahvaljujući štednji. Nas dvoje imamo dobra primanja, ali sve je postalo toliko skupo da povišice i bonuse ni ne osetimo, nažalost. Nadam se da ćemo dočekati da odemo nekad u all inclusive, da ne moram da brinem ni o jednom obroku, ali trenutno je tako. I možda ne bismo trebali da idemo, ali tih 10 dana uživanja i plivanja u morskoj vodi ni jedna reka ni jezero u Srbiji ne može da zameni.
  • Tina

    22.06.2022 11:35
    Dobro,ma odlično
    Stvarno je dobar tekst.Tema obrađena sa svih strana,a objektivno,nema šta.Dobro rečeno šta nam rade društvene mreže i kako smo svi pametni kada je drugi neko u pitanju.Zato lepo i iskreno Slađana kaže pustite ljude da uživaju,kako znaju i umeju.Ja BiH dodala,svejedno dali lete na špansku rivijeru ili sa sobom nose hranu,samo neka uživaju.Vreme je da se više bavimo sami sobom a ne tuđim novčanici a.Živela ti nama Slađo i naravno o d m o r
  • Radovan

    22.06.2022 11:16
    Prokleti bili Milorad i Zorica što mi sreću kvare!
  • Gavril

    22.06.2022 10:36
    Neki od nas nemaju društvene mreže a i TV su izbacili iz kuće i srećni su cele godine, išli ili ne išli na more.
  • Marija

    22.06.2022 10:11
    Sve ste lepo objasnili, svaka cast.
  • what?

    22.06.2022 10:04
    o čemu ti to?
    ovde su i lebac i pašteta bez paradjza na odloženo sa dospećem za 6 meseci, koje more bre.
  • PERKON

    22.06.2022 09:36
    Čista desetka
    Svaka čast za tekst. Ne bih ja tu ništa dodala, a ni oduzela. Sve najbolje, živeli!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna