Autor: RTS

Info
23.06.2022.
22:54
U Sevojnu je poginuo radnik posle pada sa višespratnice na kojoj je grupa radnika menjala krov nekoliko dana.
  • M.L. 1954

    24.06.2022 10:50
    "Dobar a jeftin majstor"...
    Ono kad tražiš"dobrog a jeftinog majstora tako do 30 eura dnevnice" i kažeš mu"Pa opremu ti donosiš kao majstor šta još i opremu i opasač i šlem i rukavice i odelo da ti dam za 30 eura dnevnice?Ajde molim Vas naći ću drugoga...".

    Saučešće porodici.U normalnim državama naručioc posla i poslodavac MOMENTALNO DOBIJA 5 godina zatvora uz zatvaranje firme zauvek,u Srbiji nakon 24 sata niko se neće sećati ove vesti.

    I ti što prežive će i dalje dolaziti bez opasača i sigurnosne opreme da rade tako"za 30 eura u redu je 30 eura dovoljno je ne treba više,mi to znamo,mi to umemo,mi smo radili pre Vas na više mesta u gradu nije nam prvi put ništa ne briniti nismo mi od juče,znamo kako se to radi...".

  • Milan

    24.06.2022 07:24
    Odite po N.Sadu na bilo koje gradiliste i vidjecete da nemaju ni cipele ni kacige kamoli pojaseve i 2 spage da ih vezu sa specialnim kukama koje mi koristimo i na 3 m visine. Znaci prvo treba u zatvor sve moguce inspektore koji su zaduzeni za to gradiliste pa onda vlasnika investitora i radnika kazniti. Nema druge.
  • Realista

    24.06.2022 06:39
    bezvredni život
    Da su se poštovale osnovne mere bezbednosti na gradilištu do ovog ne bi nikad došlo, međutim, život mladog čoveka je, očigledno, jeftiniji od sigurnosne ograde ili užeta...tako je po celoj Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna