Autor: Beta

Info
27.06.2022.
18:19
Poljoprivrednici Stiga odložili su protest, planiran za sutra, jer im je obećan razgovor u Predsedništvu Srbije, ali ne znaju da li će među njihovim sagovornicima biti i predsednik Aleksandar Vučić.
  • kalimero

    28.06.2022 11:01
    kolač seljaka kad se seče sa
    ma država je lopov broj jedan kad seljaku dobro rodi kaže tržište cene određuje kad ne rodi zabrana izvoza i zamrzavanje cena a sada i rat ukrajne zamrzavanje izvoza seljački proizvoda a kad treba seme i veštak kaže ne možemo ništa svesko tržište određuje cene pa ono ispada da što si davao kilo ipo žita za kilo đubriva sada treba dat pet puta više i tako pljačaju selo i seljake . rešenje je jednu godinu ne sejat ništa pa veštak neka propane a roda žitarica da ne bude nek se uveze pa da znaju šta selo i seljak u državi znače.
  • Vlasta

    28.06.2022 07:27
    Vojvodjani ćute
    A sta rade Srem, Banat i Backa? Ima li tu neki poljoprivrednik sa petljom?
  • misko

    27.06.2022 22:14
    najgore tek dolazi
    glasali ste uzivajte, penzioneri i poljoprivrednici su najgore prosli u ovih deset sns godina, a oni ga odrzavaju na vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna