Autor: RTS, ABC news

Info
02.07.2022.
10:02 > 09:42
Dva policajca su ubijena, a petoro ih je ranjeno kada je muškarac otvorio vatru na policiju u istočnom Kentakiju, saopštili su zvaničnici.
  • Srbenda

    02.07.2022 14:50
    Sta lupate da se u SAD ne postuje policija, svako uniformisano lice u SAD ima kameru za snimanje interakcije sa civilima koje je u obavezi da ukljuci. U Srbadiji je policija najveca mafija, zato ih narod ni ne treba da ih postuje, nije to slucajno.
  • I onda se neko

    02.07.2022 11:28
    Pita
    Zašto njihova policija tako "olako" poteže oružje. Em kod njih oružje možeš da kupiš maltene u mikromarketu, em je tamo toliko nepostovanje predstavnika reda i zakona, da se slobodno zalecu na njih da ih povrede ili čak i ubiju. Kod nas se ova druga stavka u blagoj meri preslikava odavno.
    Podrška policiji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna