Autor: Nezavisne novine, N1 Sarajevo

Info
02.07.2022.
18:43
Ukoliko bi se četvoročlana porodica odlučila na sedmodnevno letovanje provede u nekom od gradova Hrvatske, moraće da izdvoji sumu i do 2.250 evra.
  • Ne moze da se udje

    05.07.2022 16:31
    i da se rusi tudje
    Nikolaj@, jbg majstore, onda ces otic s tom neostvarenom zeljom na Lisje 2x1. Vidis koliku obalu imamo u centru Europe, desetine milijardi eura od nje svake godine zaradjujemo, svaka malo uredjija kuca je od 1.000.000 eura na vise, zemljista prodajemo po nekoliko stotina iljada eura za jednu obicnu kucu, u interakciji smo sa cijelim svijetom, poznati smo u cijelom svijetu, clanica smo EU a i NATO pakta, 1.1. ulazimo u Sengen i uvodimo euro kao sluzbenu valutu, ti nam Talijani svake godine ostave milijardu eura, nesto malo manje Austrijanci, dok su Madjari malo iznad ranga Srbije. I uz sve to, zaposljavamo i hranimo kunama desetak iljada gradjana Srbije koji kod nas zaradjuju hrvatske kune, a od skoro i hrvatske eure s likom Nikole Tesle, slavnog hrvatskog znanstvenika ciji se lik smijesi sa hrvatske kovanice eura taman malo ispod jednog od nasih simbola - sahovnice :) Dodji i ti ako imas love i divi se Hrvatskoj kulturnoj bastini i prirodnim lipotama kakvih je jako malo na nasoj planeti, bas kao i desetine milijuna turista iz citavog svijeta koji isto to rade svake godine. I jos nesto, kupujemo gotovo 5x vise novih automobila po glavi stanovnika u odnosu na Srbiju, i to mnogo skuplje automobile, tako da nam je okolis neusporedivo cisci od vaseg. I ne samo to, kod nas se postuju zakoni o zastiti okolisa, dok kod vas Kinezi najprljaviju industriju koji ni oni sami ne zele, dovode i grade razne Ling Long zagadjivace. I napokon u NS u izgradite prociscivas fekalnih voda. 21 vek!
  • Brat

    03.07.2022 17:36
    Ocigledno niste bili u Sloveniji da vidite sta je skupo. Zavisi sta je kome cilj - ako zelis da budes vidjen u skupom hotelu odes u Portoroz u Kempinski, ako zelis da uzivas u moru nadjes privatan smestaj u Ankaranu. Meni je u Hrvatskoj u Vrsaru bilo sjajno - privatan smestaj, gazda je bio ozbiljan kuvar, jedino je plaza bila dosta daleko ali stvarno bolje nije moglo za te novce - cena je bila u rangu Paralije.
  • Bb

    03.07.2022 10:33
    Bb
    Da ima te pare nikada nebi letovao na Jadranu! Zanzibar....
  • Nikolaj

    02.07.2022 21:24
    Olese te i jos trebas da strepis da li ces se vratiti ziv i zdrav. Nikada. Kada Jadran bude vracen svojim pravim vlasnicima, Italijanima, Srbima i Madjarima, mozda.
  • V

    02.07.2022 20:40
    Hr i CG su najskuplji u Evropi za ono sto nude.
  • Ja

    02.07.2022 20:29
    Ne
    Hvala lepo, Grcka je zakon.
  • Ana

    02.07.2022 19:18
    Makarska nekad
    Godinama letovali porodicno u Makarskoj, u odmaralistu tatine firme, pun pansion, to je svaka porodica mogla sebi da priusti, cak i one gde je samo jedna plata u domacinstvu...Sad mogu samo da se secam tog perioda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna