Autor: Beta

Info
04.07.2022.
15:31
Više od 60 oslobađajućih presuda za učesnike protesta pokazalo je da je povređeno pravo na protest zagarantovano Ustavom Srbije, tvrde Građanske inciijative.
  • Kole

    04.07.2022 20:35
    Menjati zakon
    Svako malo blokada saobraćajnica a policija samo gleda. To što je ugrožena bezbednost i šta sve ne mačku o rep. E kadje tako promenite za početak zakon pa onda ko hoće nek blokira šta hoće.
    Mislim da bi pomislili pre blokade a policija bi časkom deblokirala što se deblokirat da.
  • Mastodont

    04.07.2022 19:08
    @Right youth

    Nešto kao kad tebe slaba erekcija navede da baljezgaš po internetu...
  • zgađen

    04.07.2022 19:05
    Da vam kažem
    @ Right youth
    A ne mislite da je sudstvo u problemu u vezi Jovanjice, Krušika, Rio Tinta, Savamale,...? Da li se tu radi o uvredi razuma, ili je u pitanju čisto ržavno nasilje nad stanovništvom? Ljudi koji su blokirali puteve su savesni građani, a vi i vaši istomišljenici ste prodane duše.
  • Realista

    04.07.2022 18:19
    tu nije kraj
    Oslobađajuća presuda sama po sebi ne predstavlja ništa - poštovanje odštetnog zahteva za pretrpljeni strah, duševni bol, ukaljan ugled i materijalnu štetu je već nešto. Kada bi se budžet ubrzano praznio odštetnim zahtevima, bespravna hapšenja bi volšebno prestala...
  • Right youth

    04.07.2022 16:30
    Još jedan u nizu dokaza da nam je sudstvo u velikom problemu. Oslobađajuće presude za one koji su orgijali (za čiji račun zna se) po saobraćajnicama širom Republike je uvreda svačijeg razuma. Verujem da će nakon ovog novog gafa pravosuđa u nas, biti dovoljno da se neko zabrine za slabu erekciju kod muške populacije dabrova, te potom blokira neku prometnu saobraćajnicu i za sobom povuče dobro istreniranu botovsku masu autodestruktivaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna