Autor: N1

Info
12.07.2022.
10:27
Dok su u susednim zemljama obeležavali 27. godišnjicu zločina u Srebrenici, kod nas je taj dan u udarnom terminu na javnom servisu obeležen prenosom dočeka Novaka Đokovića gde se klicalo Srbiji.
  • Dejan

    12.07.2022 20:09
    Strucnjaci
    Ovi strucnjaci ovdje sto se frljaju s rijeci genocid,da li znaju ta rijec sta znaci.Sumljam.
  • Andrija Šrek

    12.07.2022 16:32
    ...
    Ovo sinoć je stvarno bila, blago rečeno svinjarija koja se sasvim uklapa u mentalni sklop ovdašnjeg naroda.
    Niti je Novak po prvi put osvojio Vimbldon, niti je to moralo da se organizuje. To je, zapravo organizovano NAMERNO i NAMERNO prenošeno na RTS 1, da se pokaže Bosancima da ovde vlada ološ koji je tada činio i podržavao zločine i genocid.
  • Simo

    12.07.2022 15:12
    U kojim susednim zemljama ?
  • Enter Sandman

    12.07.2022 14:18
    Komentar
    Činjenica da se od trenutno 10 komentara na portalu, svih 10 potpuno ne slažu sa Ilićem je siguran znak da smo na pravom putu. Za propast.
  • Pitanje ?

    12.07.2022 13:58
    U kojim susednim zemljama se obelezavao zlocin u Srebrenici ? Znam da u Madjarskoj, Hrvatskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Albaniji, Crnoj Gori nije ? Ako se samo u 1 zemlji obelezavao, onda se to kaze u susednoj zemlji, a ne u susednim zemljama ?
  • Лиманац

    12.07.2022 13:45
    Коме смета клицање држави Србији усред Србије?
  • Popov

    12.07.2022 11:52
    Gospodine Ilicu,Srbiji se treba klicati na svakom koraku.Zlocince treba kazniti na svakoj strani.Srbija sa tim nema nista,nije ona pocinila ni jedan zlocin,to su uradili pojedinci.Svaki zlocin treba podrobno ispitati i zlocince kazniti.Isto tako bi trebalo ispitati zlocine nad Srbima u Podrinju,o tome se skoro i ne prica.
  • ui

    12.07.2022 11:27
    @???
    Srbija ima veze jer su u streljanju u Srebrenici ucestvovale jedinice zvane Skorpioni koji su bili osnovani i placeni od strane Mupa Srbije a nedavno su u Hagu i osudjeni neki od pripadnika sluzbe drzavne bezbednosti Srbije za ucesce u ratu u BiH.
    U sustini se slazem da je komentar ovog kolumniste besmislen jer su svi i politicari i obicni ljudi su se izvinuli u ime srpskog naroda. Pitanje je zasto je zapadu u interesu to da produbljuje ovu pricu i sprecava pomirenje? Procitajte nekad komentare bosnjaka na nekom od njihovih portala .ba...ubijenu decu predskolskog uzrasta sa pocetka devedesetih nazivaju "cetnickim genocidasima"... kako samo jedna strana da trazi oprost i da radi na pomirenju kad druga nema minimum volje da uopste prizna da je bilo patnje i stradanja i sa druge strane?
  • mimi

    12.07.2022 11:12
    Šta dramiš čoveče ! svako gleda svoja posla , oni i onako svake godine sahranjuju po pedesetak žrtava ! Trajaće to još
  • Loki

    12.07.2022 11:12
    Koje to susedne zemlje obeležavaju dan zločina u Srebrenici???? Čak i BiH to obeležava sa polovinom države a u Rumuniji, Bugarskoj, Makedoniji, Albaniji, CG, Hrvatskoj i Mađarskoj nije bilo nikakvog obeležavanja. Preterana želja za nečim ne može da se kreira na lažima tako da ovo mišljenje predstavlja jedan jadan i besmislen pokušaj prizemne patetike i manipulacije.
  • ???

    12.07.2022 10:52
    Zašto? Kakve veze ima Srbija sa tim zločinom? Srbija nije ni postojala kao država u tom trenutku. Dosta više ovog besmislenog blaćenja!
  • ant

    12.07.2022 10:42
    Jedino sto prelazi granicu dobrog ukusa je agresivno nametanje jednostranog i neobjektivnog shvatanja politickih struja na prostoru bivse Jugoslavije posle pada Berlinskog zida 1989,tada se prikazao cuveni film Boj na Kosovu i znalo se da je raskrsnica istoka i zapada opet Kosovo, a branici pripadnici srpske nacionalnosti sa susednih teritorija. Srbija-Jugoslavija je taj rat izgubila od NATO,ali ne mora da znaci da treba da izgubi dostojanstvo, cast i secanje na srpske zrtve koje su stradale za koje do dan danas niko nije osudjen. Pomenite i to ponekad poštovani gospodine Iliću,inace cu pomisliti da je vase "saosecanje" i osecaj za "dobar ukus" odradjivanje dnevnice nvo fondova u cilju svima nama poznatih politickih agendi kolonizatora na ovim prostorima.
  • preterivanje

    12.07.2022 10:39
    Uglavnom gledam N1 (kad gledam) i uglavnom ih podržavam, ali ovaj ga brate pretera... najbolje je da proglasimo svih 365 dana u godini za dane žalosti, jer svaki dan se negde vodi neki rat, neko negde pogine, nekome se sruši kuća, nekom umre kućni ljubimac, a nekom ukradu bicikl...
    Kako bi bilo da malo za promenu ostavimo prošlost iza sebe, a da se okrenemo (ne tako svetloj) budučnosti, da pokušamo da od ove planete (OK, možda i ravne ploče) napravimo malo lepše mesto za život budućih generacija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna