Autor: Beta

Info
15.07.2022.
21:25 > 08:38
Predsednik parlamenta Šri Lanke objavio je danas da prihvata ostavku predsednika države Gotabaja Radžapaske, dva dana posle njegovog bekstva iz zemlje.
  • Banderaš

    15.07.2022 02:03
    Iste greške
    Kineski kapital je docekan od političara u Šri Lanki sa odusevljenjem.Kineske banke su dale veoma skupe kredite za izgradnju aerodruma Matala,auto puta Colombo-Matala,izgrađene su elektro i telefonske infrastrukture,elektro centrala,sve po receptu koji se sprovodi u srbiji sa kineskim firmama. Dosla je kriza,aerodrum Matala nije ostvario zamisljeni plan,niko ne slece,auto put je preskup,nije mogao da otplacuje rate kredita kineskim bankama i djavo je dosao po svoje-da naplati dugove.I isto tako ce djavo doci i u srbiji po svoje,da se naplate skupi krediti i ugovori koji se kriju od javnosti i isto ce tako politicari bezati od gladnog naroda i poslati mailom ostavke,ali ce biti kasno za ovaj gladni narod.
  • Realista

    14.07.2022 23:01
    Novo nameštenje
    A sad, kad je ostao bez posla, može da dođe u Srbiju i da i nama bude malo preCednik jer mi baš volimo takve a imamo i internet kad bude odlučio da krene dalje, u neku svetliju budućnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna