Autor: 021.rs

Info
20.07.2022.
09:52
Združena akcija "Krov nad glavom" uputila je Komori javnih izvršitelja zahtev za pokretanje disciplinskog postupka protiv javne izvršiteljke Mirjane Dimitrijević.
  • Stole

    20.07.2022 20:13
    Lopuže!
    A gle kako izvršiteljske lopuže stavljaju minuse. Šta je, miševi? Ne sviđa vam se što postoji krivična odgovornost kad manipulišete papirologijom?
  • M. Djuric

    20.07.2022 13:16
    M. Djuric
    Sve Izvrsitelje uhapsiti i oduzeti imovinu koju su stekli otimanjem od naroda za ovih nekoliko godina! Novac dati ostecenima i uplatiti za lecenje dece i odraslih! Dosta je bilo ovog lopovluka!!!
  • Vv

    20.07.2022 10:30
    Kazna
    Za nju nije dovoljan disciplini postupak nego krivični. Oduzeti joj imovinu koju stiče otimajuci
  • Skot Pek

    20.07.2022 10:11
    Ljudi lazi
    Trebalo bi da shvatite da su to lupezi koji su se domogli javnih ovlašćenja
    Za posao koji niko nece da radi jer je necastan.
    Drzava im daje vetar u ledja sa tzv komorom koja nije nadlezna za nista sem za zamajavanje i gubljenje vremena .ministarstvo pravde se uglavnom bavi demagogijom i tek kad neki privatni izvršitelj debelo zaglibi reaguje.
    Narod je prepušten na milost i nemilost ovim krvopijama a oni te krvopije mislim mogu da oteraju i policiju ili da traze asistenciju dakle na silu Boga da odrade to sto su naumili sve u ime nekakve pravde i nekakvog izvrsenja ...
    Jednom rečju sramota za drustvo drzavu bez obzira dal mozda 1 ,% izvrsavaju neceg sto je ok za izvrsenje al drugih 99 % ce morati na ninberskom procesu objasnkavati jednog dana kakvo su zlo radili narodu...
  • G

    20.07.2022 10:04
    G
    Po ovome...protiv svih izvrsitelja treba pokrenti krivcni postupak jer ima i vise nego dovoljno dokaza za tako nesto! Zakon se ne sprovodi nad clanovims SNS sekte! Od ove posasti se moramo sami odbraniti i tuje kraj cele price! Potpisivali smo peticije i protestovali...ali nista iako su rekli dace ih ukinuti ove godine,obzirom da ima vise od milion potpisanih! Odavno je vreme,narode!!! Ko je sledeci od nas?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna