Autor: RTS

Info
27.07.2022.
10:09
Državni sekretar SAD Entoni Blinken razgovarao je u Vašingtonu sa Vjosom Osmani i Aljbinom Kurtijem i ponovio američki stav da je u fokusu dijaloga Beograda i Prištine "međusobno priznanje".
  • strateg

    27.07.2022 14:16
    Amerikanci vide da su pogresili sto su toliko svega ulozili u nezavisnost Kosova, i za Siptare i za tu beznacajnu teritoriju za njih. A time su dobili vekovnog neprijatelja Srbiju koja ima veliki uticaj i na istoku i na zapadu. Jedino resenje Amerikanaca da poboljsaju odnose sa Srbijom je otpriznavanje Kosova.
  • Mina

    27.07.2022 14:15
    Srbija
    Srbiji ne treba priznanje Kosova ona je odavno priznata drzava.
  • Iguman

    27.07.2022 14:03
    To mi lici na razvedeni bračni par, zena se uda za drugoga, radja mu decu, a bivši supružnik još uvek govori "to je moja zena".
    E, pa nije više.
  • Miki

    27.07.2022 13:33
    Jadno
    I pored toga sto tim JADNIM Amerikancima posle toliko godina i dalje nije jasno ( ustvari jeste, veoma) da Srbija NIKADA nece priznati nezavisnost lazne drzave ali kako su im prljavi dolari, kojima sponzorise kosovska mafija americku ludacku politiku, sada kada im je ekonomija u recesiji, potrebni vise nego ikada ili potrebni stalno, naravno da ce konstantno da pricaju pricu o medjusobnom priznanju! Pa ko pri normalnoj svesti jos moze da veruje u to posle toliko vremena ??? Po cinjenicnom stanju pocelo je - na zapadu se stvari polako raspadaju !!!! Treba im svima u demoktratskoj Evropi i Americi reset !!!!!!!
    Zivela Srbija !!!!
  • akademik

    27.07.2022 11:11
    pa
    dokle nam nude da nas priznamo Kosovo , eto ne moraju ! mi njih nikada nećemo živela Srbija !
  • Лиманац

    27.07.2022 10:26
    Косово и Метохија је Србија.
    У центру дијалога је очување територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије, у чијем саставу се налази Аутономна Покрајина Косово и Метохија.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna