Autor: Hina

Info
02.08.2022.
09:49
Predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi bi trebalo danas da stigne na Tajvan, navode dobro obavešteni izvori.
  • Z

    02.08.2022 20:03
    stizu problemi.. ovako je pocela i ukrajina uz malu pomoc "prijatelja" a ako ste zaboravili ovako je pocelo i kod nas..
  • Zapazanje

    02.08.2022 15:17
    Video sam pre neki dan spot Kineske vojske od 2 minuta. Ono sto sam zapazio pored izuzetno visoke oruzane tehnike, video sam vojnike i na licima takva odlucnost i moral da se prosto uplasis, ja da sam na mestu Amerike nebi se sa njima igrao. To je moje zapazanje, i skoro da sam siguran da ceo Nato ne moze za vojnu operaciju bilo gde da nadje tako odlucne vojnike, kao sto vidim na licima tih Kineza. Tako da bolje da ih ne cackaju, jer ce ih vojno Kinezi pregaziti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna