Autor: Beta

Info
02.08.2022.
17:37
Ministar prosvete Branko Ružić negirao je kao "potupnu besmislicu spekulacija koje su se pojavile u javnosti da to ministarstvo nastoji da zatvori seoske škole spajanjem odeljenja različitih razreda.
  • N

    03.08.2022 08:16
    N
    Nestaje narod! BG,NS,NI sve ostalo,prazno!!! Sve vise cese,gasiti skole!
  • hazjajka

    02.08.2022 19:33
    Školstvo je dato u ruke čoveku koji ima 47 godina i ni dan staža (popularno inače ), kome u biografiji piše da je bio potpredsednik FK "Partizan" i predsednik omladine JUL-a; koji je izjavio da nije hteo resor obrazovanja, ali da su mu samo to ponudili; manjak inteligencije i odsustvo svakog stida je mana. Nastavnici ( dekretom se ne zovu više profesori) idu mu na ruku, jer su preplašeni od direktora koji su većinom postavljeni po partijskoj liniji. Postoji ipak nešto što se zove solidarnost, i još nešto, što se zove profesionalna etika. Dakle, ne može se otpustiti ceo kolektiv ako postoji zajedništvo. A još manje ceo grad. A tek sva obdaništa, škole, i fakulteti... Dakle, postoji način da oni koji su stručni diktiraju uslove nekolicini tek izašlih iz Akademije za mlade lidere. Samo bi trebalo da se oslobode straha za golu egzistenciju. Ko ono reče, tiraniju ne održavaju tirani, već zadovoljni robovi...
  • Dr

    02.08.2022 19:24
    Nasem narodu
    Ne valja nista.Uvek im smeta bilo kakav predlog.Ko jos normalan predaje odeljenju sa 2 djaka.Prepakujte odeljenja ,to je toliko logicno i normalno.
  • pajo patak

    02.08.2022 18:33
    ne zatvaramo škole
    sa 13 đaka, ali otpuštamo prosvetne jadnike kao tehnološki višak.
  • Nastavnik

    02.08.2022 18:02
    ???
    Ne razumem, traže direktori?
    Tražili su vam i veću platu, jer mnogi od nas žive na egzistenciji, o mladima da ne govorim, koji ni u najdaljoj budućnosti ne mogu sebe i svoju porodicu da vide u sopstvenom stanu. A što se ovog spajanja tiče, kome je to u interesu--- čas traje 45 minuta, različito gradivo za različite razrede, pa će biti ono sacekaj trenutak, samo da ispredajem petacima padeze, pa da ti izadjes ispred table da promenimo glagol "biti" u aoristu. Svaki čas je čas za sebe...
    Ovo je još jedan u nizu promašaja našeg školstva. Neka vam je na čast sve što radite i što ćete uraditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna