Autor: Euronews Srbija

Info
07.08.2022.
10:16
Mame koje su odbijene za subvenciju države za kupovinu prvog stana, jer su umesto predugovora dostavile kupoprodajni ugovor, ipak neće ostati bez novca.
  • Macak

    07.08.2022 11:33
    Ma kakvi
    Još kedna u nizu laži,sve mogu da kažu a ne ispune jer obraza nemaju a narod glup pa im veruje dok oni samo obećavaju,najavljuju,planiraju i i tome naširoko i stalno pričaju
    Ko im poveruje ,ovako prodje inonsa oni demantuju i izjavčjuju da će popraviti propuste(a znaju da neće) i opet ludom radovanje
  • Pišta

    07.08.2022 11:05
    Mame, subvencije, stan...
    Kada nedodirljivi muljaju ne treba im nikakvi papiri da ne bi ostavili bilo kakav trag a običan narod treba da se ojadu zabavi da bi došao do neke solidarne pomoći...
    Moglo se to lako rešiti, ko ima stečene uslove i ko je prosledio predugovor po tom osnovu mu se uplaćuju sredstva a ko je već kupio stan, kuću... a ispunjava uslove da mu se prebace sredstva na njegov tekući račun.
    Nebitno je da li će tim sredstvima sa tekućeg računa smanjiti ratu kredita ili će uraditi nabavku nameštaja ili će nešto drugo uraditi jer isti ima pravo na ta sredstva rođenjem deteta i ne sme biti ni jedna majka diskriminisana zbog nedostatka nekog papira.
    Uslove plasmana treba da propisuje osoba koja dobro poznaje život običnog čoveka a ne neko ko sedi usred Beograda i bez nekog kvalitetnog iskustva propisuje uslove koji ne mogu u potpunosti da zažive u praksi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna