Autor: Novosti

Info
08.08.2022.
08:26
Prošle godine je protiv maloletnika podneto 2.513 krivičnih prijava, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku.
  • NS49

    08.08.2022 11:27
    Imam jak utisak da su policiji vezane ruke kod pitanja maloletničkog kriminala jer ako prijavite maloletnika mora da se obavi posebna procedura koja traje.
    Više maloletnika, koji su već od ranije poznati po teškim povredama koje su naneli drugima sa nas dvojicu napali i jedva smo se izvukli.
    Nekako su se smirili više uz pomoć roditelja.
    Vidim da će ista situacija biti sa novima klincima koji ubrzano rastu i već prave štetu ali sada roditelji ne reaguju.
    Nekada se smelo povući za uvo ili zulufe tuđe dete a sada možeš da odogovaraš makar ti oštetio auto.
  • T

    08.08.2022 09:30
    T
    Kakva drzava takva i omladina! Ovo je slika 35 godina haosa u ovoj drzavi! Mnogi su odrasli i postali roditelji i nista se nije promenilo sta vise postalo je jos gore!!!
  • F

    08.08.2022 09:00
    F
    Ima preko 6000 i to je slika u ovoj truloj drzavi! Sta moze roditelj da uradi kada nezna kako ceo mesec da pregura??? Dete kada vidi tu sliku roditelja gubi volju i svo vaspitanje nestaje u sekundi!!! Zalosno zaista u sta smo pretvorili ovu drzavu i drustvo!!! Ovo nije vreme 20 veka,ovo je 21 vek gde bez para,postajes niko i nista! Pametni bezeciz ove smrdije ovi,ostali ostaju i postaju zveri!!! Pare i samo pare toje merilo,svega i tuje kraj celo,prici!!!
  • Mm

    08.08.2022 08:45
    Mm
    Ima znatno vise,maloletnicke delikvencije ili ti kriminala! Kao drustvo smo skroz propali i sistemi vrednosti su izbrisani! Sve pocinje iz kuce,zivimo u potrosackom dobu! Prosecan roditelj u Srbiji moze detetu da obezbedi neke uslove do 15 godine najvise,posle toga nemoze! Deca odrastaju uz drustvene mreze gde se plasira 24h neki luksuz,mladih od kriminala i raznih sumnjivih rabota! U tom periodu,dete zeli markiranu garderobu,mobilne,novac,putovanja,devojke....to retko koji roditelj,moze priustiti svom detetu! E tada se pribegava,kriminalu! Mnogi ce reci,neka rade...a za sta da rade..300,500 evra,najvise i postanu belo roblje...nejce velika vecina!!! Onaj ko ima,priliku bezi odavde a ostali ulaze sve dublje u kriminal nerazmisljajuci o zivotnim posledicama! Manji broj,zavrsava skolovanje i dobija dobro,placen posao! Ovo vam je Kapitalizam i licno nevidim dace biti,bolje!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna