Autor: Tanjug

Info
14.08.2022.
08:06 > 10:40
Pred budućim osmacima bi od naredne školske godine mogao da se nađe drugačiji koncept kombinovanog testa male mature.
  • Supervizor

    15.08.2022 07:50
    Besmislica
    Testiranje vratiti u srednje škole. Svuda se prepisuje. Dežurni pomažu učenicima. Direktori ulaze i nose rešenja deci. Prepisivanje dozvoljeno. I već godinama imamo situaciju da dete kome su poklanjane dvojke (jer u oš "deca ne smeju imati 1"), na testu osvoje nerealno velik broj bodova i na listi budu ispred onog koji je imao bolji uspeh u školovanju ali nije prepisivao. Generacije su polagale u školi i kojoj se upisuju, i nije bilo nikakvih "stresova". Uostalom i treba da se navikavaju da život nije samo zezanje.
  • Pićuka

    14.08.2022 16:20
    Jedino je realno da za svaku srednju školu i fakultet postoji strukovni test. Ovakvi uopšteni testovi su besmisleni.
  • maltetirate decu

    14.08.2022 12:06
    Ja sam da ukinu stresove deci i polaganja kojekakva. Ima dovoljno skola da se deca upisu gde hoće.
  • Dragan

    14.08.2022 09:58
    Ah
    Izbaciti fiziku jer ono ne vidi Boga gore a ne vidi ni Zemlja ravna ploča,ukinuti biologiju jer smo mi nastali od incesta dece Adama i Eve,ukinuti istoriju jer smo mi bili veći od rimskog carstva.U svetu sve interesuju ocene fizika, matematika, hemija.Ne interesuje ih vaša tkzv istorija, vetonauka.
  • DekacNS

    14.08.2022 09:20
    Dilberi
    Zamislite situaciju:
    Dete vam izabere istoriju, lakše mu, a hoće elektro, mašinsku ili medicinsku školu. A onda kažu, e sa istorijom možeš samo u gimnaziju.
    Ili sa hemijom, samo u hemijsku...
    Zar nije blesavo!?
  • Marija

    14.08.2022 08:39
    Uh
    Nadam se da će ova ideja biti usvojena, zaista bi olakšali detetu kojeg fizika na primer uopšte ne zanima, ali ga zanima istorija ili geografija.
  • Veliki Blek

    14.08.2022 08:30
    Pravo vreme...
    Naši, neškolovani stručnjaci, koji nam vode školstvo, izabrali su pravo vreme da menjaju uslove, a da pri tom još nisu sigurni kako će to biti.
    Budaletine i bitange nas prave budalama i našu decu zaluđuju i odvraćaju od školovanja. Takvim postupcima, sluđeni su i nastavnici, đaci i roditelji. Tu nema kvaliteta.
    Debili, debilni i bezobrazni.
    Samo nas ulica spašava, ali sa posledicama po sadašnju bratiju, jer 5. oktobar smo videli da nije uspeo.
    Budi se narode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna