Autor: Beta, Nova.rs

Info
16.08.2022.
11:18
Minimalnu zaradu u Srbiji je moguće povećati, ali uz ispunjenje konkretnih uslova po pitanju iznosa poreza i doprinosa, kako poslodavci ne bi bankrotirali.
  • Banderaš

    16.08.2022 21:54
    Pravna država
    5 najvećih proizvođača testenine u Tajlandu su zatražili podizanje cena od 8 Bath(26dinara)/pakovanju od 1kg,što im Tajlandska vlada nije odobrila jer bi se time građanima opteretio budžet iako cene testenine nisu menjane zadnjih 14 godina.
    Koliko vidim u srbiji vlada NE postoji i radi protiv nas građana,srpska vlada radi direktno za proizvođače,uvoznike i tajkune.
  • M. Stojisic

    16.08.2022 15:11
    M. Stojisic
    A. Vucic je dokazao da neume,voditi ekonomsku politiku kao i drzavu! Jedino je dobar u laganju za maloumne i organizovanoj kradji,gradjana!!! Potpomognut EU i SAD koji mu naime,raznih otsteta iz 99 daju,ogroman novac koji tim,kupuje neki socijalni mir i licno,bogacenje!!! Ovom inflacijom se vise nemoze nista,kupovati i narod bar vecina je sve ovo,prezreo i odlucijo da ovako,nemoze vise!!! Koliko sam cuo po gradu u Septembru se organizuju Socijani protesti a gde ce oni,povuci...to...?! Znam samo da ovako,vise nejci nikada,vise biti niti smemo dozvoliti danam se ovakvo Zlo ikada,ponovi!!!
  • Ma

    16.08.2022 14:25
    Ma
    Ma gotovo je vise,ima da teramo do kraja!!! Sami su ovo izazvali,uprkos dugogodisnjim upozorenjima ali u Srbiji se nazalost,sve mora resiti na ulici!!! Pola gradjana nemoze da prezivi,duguju za komunalije,struju,poreze,kredite ni nemaju jer nisu kreditno sposobni,hronicno siromastvo koje mnoge gradjane nateralo da izgube i dostojanstvo!!! Sa time bice,gotovo jer previse se sve otrglo kontroli i oduzilo!!!
  • Игор. Л

    16.08.2022 14:02
    Игор. Л
    Са 56 хиљада ушао сам у дугове! Ништа ми не преостаје више него дасе придружим Социјалним Протестима и изборим се за бољи живот! Лажи Вучића су довеле Србију и све нас у економску опасност а то већина нас нејће дозволити!!! Живела Србија!!!
  • cvetko

    16.08.2022 13:53
    nema se para?
    Samo malo treba razumeti matematiku a uopšte ne treba razumeti Vladu Srbije - jer se sve vidi, a to je da nas TLAČE i CEDE do POSLEDNJEG DINARA ako mogu. Da više od polovine zarade uzima država, a narod ciči godinama zbog toga, PREVRŠILO JE SVAKU MERU!!! Da se grade spomenici, stadioni, fontane, poklanjaju pare stranim investitorima, a za povećanje minimalca nema, jeste ortodoksni bezobrazluk i neskriven lopovluk, šamarčina ljudima u lice, bez pardona, bezopravdanja. Fuj!
  • Milos. Nisavic

    16.08.2022 13:28
    Milos Nisavic
    Nema vise o cemu dase,pregovara? Svi hocemo da zivimo,to u ovakvom sistemu nije moguce!!! 15. 9 se vidimo svi dase izborimo za zivot svakog od nas i nasu decu!!!
  • Sveta

    16.08.2022 13:17
    Sveta
    Ma nejce narod u 21 veku da prezivljava...hoce da zivi cestito od svog rada!!! Od ovoga nema nista zato su zakazanj PROTESTI za 15. 9 !!! Dosta je vise zaista!!! VIDIMO SE!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna