Autor: Beta

Info
16.08.2022.
11:23
Srpske atletičarke Milica Gardašević i Ivana Vuleta plasirale su se danas u finale Evropskog prvenstva u Minhenu, u disciplini skok udalj.
  • market

    16.08.2022 12:34
    Najbolji atletičari su se ozbiljno spremali za SP koje je održano pre dve nedelje. Tu se videla vrednost naše atletike. Merilo su OI i SP na otvorenom a tu ih nema nigde. Balkanijade, mediteranske igre, takmičenja u dvorani i deset dana nakon glavnih događaja imaju samo amaterski karakter. Naši sportisti se fokusiraju na takva dešavanja zato što je tu lakše doći do sportske penzije i novca od države. Hitno ukinuti sportske penzije i nagrade. Predsednik je juče izjavio da više nismo u komunizmu i svi moraju zarađivati svoj novac na tržištu. Naterajte ih da se bore u ozbiljnoj konkurenciji dokle god su na državnoj grbači biće ispod prosečni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna