Autor: Glas Amerike

Info
16.08.2022.
17:41
Sastanak predstavnika Srbije i Kosova u Briselu zakazan je za 18. avgust.
  • Analiticar

    17.08.2022 08:52
    Odgovor agi
    Nastavljas da vredjas,samo jedna cinjenica pre dolaska Vucica na vlast Srpska policija na severu Kosova nije pripadala policiji Kosova vec policiji Srbije.sa dolaskom Vucica na vlast i Briselskim sporazumom Srbija prihvata da je Srpska policija na severu Kosova deo policije Drzave Kosovo.Od tad dragi Aga EU pusta Vucica da radi ovde sta god hoce.molim te procitaj Briselski sporazum,svakako te necu vise edukovati .
  • aga

    17.08.2022 07:21
    odgovor analitičaru
    nisam želeo da te vređam analitičaru ,niti ću ikad to uraditi . IZVINI ali lagao si prvo da vlada nije formirana 5 meseci posle izbora (ovo sigurno znaš)! ingerencije na Kosovu i diktatura (gde 60 % glasa za Vučka ) ovo ti je još sramotnija laž , elem koje je to ingerencije Srbija izgubila otkada je promenjena vlast , osim što su se Srbi ujedinili i ne dopuštaju ono što su bivši žmurećki dopuštali , da isele naš narod ! Briselski sporazum , zaboravi ti i to , gde su analitičari slični tebi poručivali da je to katastrofa a vidimo sad koliko je to važno za dalji opstanak ...
    Verovatno si član neke stranke bivšeg režima , ja sam običan penzoš koji ima mogućnosti da analizira ... ne glasam , samo glasam za Vučka tako da floskula o botu je smešna haha a ti dragi izvini ako te vređam govoreći istinu naravno iz ugla moje malenkosti !
    ŽIVELA SRBIJA KOJU MORAMO OSTAVITI NAŠOJ DECI I UNUCIMA A KOJA JE SAD NIKAD JAČA !
  • dokle vise Kosovo

    17.08.2022 06:48
    Svi kojima je Kosovo Srbija neka prodaju svoje stanove u Novom Sadu i Beogradu za 2-3000 evra po kvadratu i neka kupe nekretninu tamo i zove u luksuzu na svom ognjistu. Priznati ih kao drzavu i zavrsiti sa tim zaristem. Svima komplikujete zivot decenijama. Na KiM vecina vec 50 godina ne zeli da zivi u Srbiji, Srbija se ponasa kao manijak ostavljeni muz. Zapravo ceka neku adekvatnu alimentaciju.
  • Лиманац

    16.08.2022 21:22
    Косово и Метохија је Србија.
    Ово нису преговори Србије и „Косова”, већ преговори републичке власти у Београду са привременим албанским институцијама у Приштини.
  • Analiticar

    16.08.2022 21:14
    Odgovor agi
    Aga ja te necu vredjati jer ti to sam sebi radis.Ali nocas kad te probudi griza savesti sto si me sad izvredjao razmisli i slozices se sa mnom.od kako je Vucic na vlasti Srbija je izgubila sve ingerencije na Kosovu i zato mu EU dopusta ovu diktaturu
    Zelim ti mirnu noc sa sto manje kosmara Aga
  • Милан

    16.08.2022 19:43
    Када се мисли повући окупаторска Нато војска из војне базе Бондстил, када ће напустити КиМ?
  • Bb

    16.08.2022 19:29
    Bb
    Obicno skretanje paznje od haosa u kom se nalazi Srbija za jednog dela gradjana koji veruju u sve lazi AV!!! Mislim daje u dogovoru sa Kurtijem?! Kao sto znamo Kurti je bio u zatvoru BG,perfektno govori,Srpski i jos nekoliko stranih jezika,lukav,pragmatican i skolovan,politicar koji trazi ono sto je potpisano i dobice!!! A ovaj AV baksuz sve ce dati za vlast i dase bez vecih,posledica izvuce na kraju!!! Suvise je mala,Srbija dase nesazna,nesto pre ili kasnije!!! U ostalom Zapad mu sve i tolerise ceo ovaj,Despotizam dabi izvukli ono stoje i obecano jer mu negine,pad i zatvor uz plenidbu svog,novca koji je izneo iz Srbije!!!
  • Aga

    16.08.2022 18:43
    Analitičar
    Haha analitičar analizira laž , izbori su završeni kad je poslednje mesto u parlamentu pripalo albancima (umesto sps-u) .pre mesec dana . Rok za formiranje vlade je oktobar. Zgubidane ne bi znao da analiziraš koji je sutra dan , za preksutra bi upao u delirijum ... bolje ti lepo sendvič pa odnesi gazdama nemaš ti pojma o analitici hehe!)živela Srbija !
  • Analiticar

    16.08.2022 18:01
    Koji pregovori kad Vucic potpisuje sve sto mu stave pod nos, i ono malo veze sa Kosovom sto je vlast Srbije imala za vreme Tadica,Vucic je odmah izbrisao cim se docepao vlasti.Ljudi iz EU su prema njemu zbog tog korektni i ne smeta im sto nemamo vladu ni 5 meseci posle izbora,i jednog dana kad Vucic izdiktira sastav vlade to ce biti naravno lutke na daljinsko navijanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna